GODE FILM PÅ NETFLIX

NUDE PHOTOSHOOT IN HELSINKI

maybellinephotoshootteaser
PICTURES VIA EMILIE TØMMERBERG, MARTHE BORGELAVISHLAVISH AND HEDDA INGEBORGVIK

Forleden var jeg på et spændende photoshoot i Helsinki med de to dejlige damer Tina og Maria, samt bloggere fra de andre skandaviske lande, for at skyde en spændende “nude” kampagne med både billeder og video. Måske I allerede har kunne regne en smule ud omkring kampagnen gennem Instagram? I hvert fald var det en super spændende og sjov oplevelse. Man er vel altid en smule nervøs inden denne type jobs, men jeg synes faktisk altid, at det ender med at være pisse sjovt – og så vil man slet ikke væk fra kameraet igen, ha ha. Jeg glæder mig allerede til at vise jer, og fortælle mere, om jobbet.

SPONSORERET INDLÆG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODE FILM PÅ NETFLIX