NEW SAMSUNG GALAXY + BAG FILL GOALS

PARAJUMPERS STYLING

æææ
PARAJUMPERS JACKET || ACNE STUDIOS SHIRT || ASOS JEANS || BALENCIAGA SHOES || CELINE BAG || RAY-BAN SUNGLASSES

Parajumpers kendte jeg faktisk kun lidt til i forvejen, men efter lidt research og et besøg hos showroomet Balling Brands, har jeg fundet ud af, at det da i hvert fald er en stor fejl; for brandet er kendt mange steder fra, og de fine jakker har bl.a. været med i forskellige TV-serier, og ses på kendisser verden over. Nu kender jeg da i hvert fald logoet, og kan slet ikke lade være med at lægge mærke til det rundt omkring, he he – kender I det? Med mottoet “What others may live”, og en mantra om at levere praktisk overtøj i god kvalitet og som samtidig syner lækkert, er Parajumpers et eksklusivt bud på en praktisk hverdagsjakke.

Der findes et utal af styles, men jeg har valgt en klassisk og feminin udgave i en neutral farve, som passer ind i min garderobe; her er den stylet i et hverdagslook bestående af jeans, flade sko og en skjorte.

Parajumpers forhandles blandt andet hos Magasin, og om ikke så længe kommer der sågar en giveaway her på bloggen, hvor én læser har mulighed for at blive den heldige vinder af sin egen Parajumpers jakke. Stay tuned!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED PARAJUMPERS OG BALLING BRANDS

5 comments

 • hej Marie, du er så inspirerende! og jeger helt vild med dine billeder og din blog!!! hvad redigere du egentlig dine billeder med? de ser altid så perfekte ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • smukke billeder og fantastisk styling – som altid! :D
  det er bare ærgerligt, at det er en del af et spons-indlæg. jeg ved godt, at holdningerne er 100 % dine egene, men det mister stadig lidt af “magien”, når de seneste 3 indlæg er “i samarbejde med…”
  forstå mig ret; jeg er helt med på, at der også skal lidt penge i kassen for det hårde arbejde, som du lægger i bloggen. i min verden er det bare lidt uelegant (i mangel på bedre ord?), når der er så lidt MARIE, og så meget BRAND.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det falder også meget uheldigt i en “dynge” lige nu, og sådan fortsætter det ugen ud. Forsøger dog VIRKELIG at gøre det på inspirerende vis, for jeg synes jo faktisk, at det er de sjoveste indlæg at lave, fordi det er “udfordringer”. Prøver også at variere mine spons med de “almindelige” indlæg normalt, og det er netop derfor, at jeg altid minimum laver to indlæg dagligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wonderful jacket! I own also a jacket from this brand and I love it :)
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  International Giveaway: Zatchels Bag as Thank-You for the Supporter of my Hobby
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SAMSUNG GALAXY + BAG FILL GOALS