07.04.2015

OUTFIT + METTE F GIVEAWAY WINNER

s
AFFILIATE: STORM & MARIE COAT || DESIGNERS REMIX KNIT (similar) || TOPSHOP TROUSERS (similar) || CÉLINE SHOES || CÉLINE BAG || RAY-BAN SUNGLASSES

Tilbage i Næstved for at hænge med veninder og se teater – og faktisk billeder fra sidste uge af. Jeg plejer normalt ikke at planlægge  langt frem i indlæggene, men der har været så meget at skrive om på det seneste, at I har måtte vente lidt! Outfittet havde jeg bl.a. på i lettere stressende stund, hvor jeg havde to timers transport hjem med ankomst kl. 01.00 om natten og et fly til Hensinki at nå kl. 06.00 næste dag. Av!

Det blev desuden tid til at finde vinderen af min giveaway i samarbejde med Mette F. Vinderen denne gang blev Julie Skov, stort tillykke! Der er også en trøstepræmie til jer andre: Rabatkoden mariejedig giver 10% rabat på alle køb de næste tre dage. Besøg webshoppen her. Happy shopping og tak for alles deltagelse!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07.04.2015