PORCELAIN

MIN UGE PÅ INSTAGRAM

insta
Jeg arbejder en del i mine hverdage, men der sker også en masse andre, spændende ting. Her kan I læse om sidste uges begivenheder:

LØRDAG: Jeg fik endelig mine billeder op at hænge (jeg takker min kære fader!). Billederne er fra Juergen Tellers Louis Vuitton kampagne, og er nogle, jeg simpelt hen bare har fået printet ud i en print-butik. De grå puder er fra HAY, daybed fra WeGot, marmorbordet vintage og den røde pude kan I læse om her. Om dagen bar jeg Isabel Marant strik og Hermès tørklæde om håret. Om aftenen tog jeg i byen iført Cecilie Copenhagen kjole. SØNDAG: Søndag brugte jeg på oprydning og pleje af tømmermænd iført min favoritstrik fra Céline. MANDAG: Mandag begyndte med et opkald fra min lillesøster, der ville komme på besøg, så jeg spenderede dagen med hende. Vi hyggede i solen og spiste is i Nyhavn, og jeg fik faktisk også købt det mest fantastiske bord fra Piet Hein Eek (læs mere her). TIRSDAG: Tirsdag startede jeg med morgenmøde på Europa med søde Christina, og herefter hang jeg ud med Mille. Vi tog til Kastellet og så på kirsebærtræer, og om aftenen var jeg til pressemiddag med Lovechild. ONSDAG: Onsdag var jeg til møder, til frisør, og drak vin og spise skøn middag på min yndlingsreataurant Fiat sammen med kæreste Ann-Sofie. TORSDAG: Torsdag havde jeg virkelig ballade i kroppen hele dagen, og tilbragte min eftermiddag sammen med Mille, lidt shopping i Hermès, og Ganni pressemiddag om aftenen på Fishers på Østerbro, hvor jeg fik en god veninde i Michella Laura. Vi tog hjem til min lejlighed efterfølgende, hvor Mille stadigvæk var – og havde en del vinder på besøg til dans, spil og alkohol. Vi endte på en snusket bar, men alt i alt en virkelig god aften. FREDAG: Fredag var jeg SLEMT ramt af tømmermænd, og til ikke udraderet andet end lidt arbejde, søvn og filmkiggeri. LØRDAG: Jeg stod op og arbejdede hele morgenen, og mødtes med Michella for at spise frokost på Beau Marché. Min chef og overbo Christina holdt påskefrokost for BD, så om aftenen stod den på festligheder.

FIND ME ON INSTAGRAM HERE

11 comments

 • Det helt sorte sæt du har på, på et af de nederste billeder er virkelig smukt til dig! Og sikke nogle stænger det giver :-)))

  paper.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg nyder virkelig at følge med på din Instagram Marie, du tager simpelhen de fineste billeder, og du er da så pæn at se på. Synes også, at det er fedt, at kunne følge med på Snapchat. Det er fedt at se kvinden bag den yderst fine polerede blog (sagt på en ganske positiv måde). :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg mega glad for, at du siger – tak fordi du gider at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  – Og nu vi er ved spørgsmålene; hvor bred og lang er din daybed? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Kære Marie, hvor er din fine skjorte på billedet øverst i venstre hjørne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Fine billeder! Jeg må lige høre dig, er stroppen på din Celine bum bag lang nok til at blive båret cross body med fx en frakke under? På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   På mig er den, men jeg er også ret smal, det er ikke meningen at den skal bæres sådan :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej Marie! Tænkte om du kunne komme med nogle fede link til interior shopping, både i den dyrere men også i den mere SU venlige afdeling eventuelt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PORCELAIN