PARAJUMPERS STYLING

MY SECRET PLAYLIST

Da jeg begyndte at hænge meget ud på Statens Museum for Kunst i weekenderne, oprettede jeg en spilleliste På Spotify, der rummer en masse meget forskellige numre fra en blandet portion artister, men som alle rammer ét eller andet i mig, der inspirerer og lader tankerne flyde. Denne liste er egentlig ret personlig for mig, men jeg har nu alligevel valgt at dele den med jer. I vil opleve, at der ingen konkret sammenhæng er mellem disse sange – ikke anden sammenhæng, end at de alle siger mig en hel masse. Og der bliver hele tiden sorteret til- og fra i listen. Listen kan findes og følges på Spotify her.

Læs om min fest-spilleliste her.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARAJUMPERS STYLING