37 HIGHEND SALE FAVORITES

ME & THE MET

ss
Så; mine damer – så blev det rabatkodetid! Webshoppen Me & The Met har jeg skrevet om her på bloggen flere gange (se her og her), og konceptet er noget så smart: Bor man i Storkøbenhavn kan man nemlig få sine varer leveret med bud indenfor en time, hvilket giver god mening, hvis man, som jeg selv, kan komme i dyb tøjkrise inden et arrangement eller bare er naturligt utålmodigt anlagt, når det kommer til levering. Me & The Met leverer selvfølgelig også i hele landet, dog ikke helt med samme tidshorisont.

Rabatkoden mariejedig25 giver 25% rabat på alle shoppens varer (udsalgsvarer undtaget), se hele sortimentet og shop med rabat ugen ud her! Jeg selv er kommet jer i forkøbet, og har allerede bestilt disse fine items fra Ganni, nemlig en klassisk rullekravetrøje og en fittet kjole – begge dele i mørkegrå.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ME & THE MET

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

37 HIGHEND SALE FAVORITES