TIL SALG

MAYBELLINE NEW YORK “THE NUDES”

marie
Så blev det endelig tid til at afsløre resultatet af mit “nude” photoshoot (se teaser-indlæg og bag-om billeder her, og bag-om video her). Som I nok kan se, var shootet slet ikke et nøgenshoot i klassiskforstand, men en billedskydning lavet i forbindelse med Maybelline New Yorks “The Nudes”-palette.

Mit look på dagen var et markeret “Power Nude” look, hvilket jeg var utrolig tilfreds med – ligesom at jeg synes, at billederne er blevet ret så fine og virkelig stærkt, hvilket passer godt til looket. Det var klart det mest ekstreme look blandt de danske bloggeres (Tina Maria og Maria deltog også i skydningen), med stærk fokus på øjenene og særligt de mørke nuancer i “The Nudes”-paletten fra Maybelline New York, hvilket stod rigtig fint til min lidt grafiske frisure med pandehår. Looket er meget festligt, og bestemt ikke til hverdagsbrug – men det fantastiske ved hele denne palette er, at man kan bruge den til mange forskellige anledninger – og dresse op og ned for et look, fordi den rummer de helt rigtige farver til både hverdag og fest.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED MAYBELLINE NEW YORK
.

ariejedignude

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL SALG