DIAMOND GOLD HOOPS BY JANE KØNIG

MÆNDENES DOM: DET SIGER DINE JEANS OM DIG

dommerpanelet
Kvinder klæder sig på for kvinder. Eller hvad? Jeg har allieret mig med syv fantastiske mænd (min far, mine bedste venner, kollegaer og min ekskæreste!), der fremadrettet vil komme med deres ærlige mening om diverse trends og tendenser. I første omgang diskuterer vi en beklædningsdel, de fleste – både mænd og kvinder – sandsynligvis er bekendt med: Nemlig jeans. Jeg har taget udgangspunkt i fem jeanstyper, som de fleste kvinder både kender og sandsynligvis også ejer – nemlig straight (skinny jeans), flared (trompetbukser), wide (kassebukser), boyfriend og mom. Og hvad siger dine jeans egentlig om dig? Læs med her og få svaret. I er desuden velkomne til at byde ind med ideer til næste omgang “Mændenes Dom”. (Psst… Få links til de forskellige jeans nederst i indlægget!)
.

boyfriend

.
BOYFRIEND JEANS

STEFFEN: “Jeg har aldrig rigtigt forstået konceptet med tøj der får “boyfriend” foran sig. Det er umiddelbart en dårlig måde, at vise at I engang har været tæt nok på en mand til også lige at kunne stjæle hans tøj. I mine øjne ikke særligt indbydende. Hverken kropsmæssigt eller udsigten til at miste halvdelen af garderoben.”

NICKLAS: “Hvis disse bukser i sandheden tilhører din kæreste, så bør du aflevere dem tilbage, de gør ikke noget godt for dig. Og hvis vi her i hundredåret for, at kvinder fik stemmeret, er begyndt at dele bukser, er ligestilling måske gået for vidt. Jeg er ikke sikker på, hvem der ville vælge at fylde klædeskabet op med denne typer af bukser, men umiddelbart tænker jeg, det er nogen, der måske ikke har lyst til at vise sine former frem, eftersom man kan skjule det meste i boyfrienden.”

LASSE: “De er til den og selvsikre kvinde, der går mere op i at være naturlig og afslappet end i nødvendigvis at skulle vise formerne frem. Kvinder i boyfriend jeans og sneakers virker meget mere tilnærmelige end kvinder i skinny jeans og hæle.”

MARC: “Boyfrienden er rocket på en amerikansk måde, synes jeg! Den er afslappet i forhold til skinny jeans, men jeg synes det er vigtigt, at man vælger den med omhu, da man skal passe på den ikke bliver for rummelig. Bestemt et go, hvis den bliver båret med måde, altså at man kan ane lidt former på pigen/kvinden. Boyfriend jeans, læder jakke, og par lækre sneaks er bestemt noget jeg ville synes var cool!”

SOPHUS: “Lån et par af kæresten, det er charmerende.”

PHILLIP: “Jeg tænker, at Lucy Liu på billedet (øverst til venstre, red.) er i et fast forhold med Daniel San fra Karate Kid. Hvis ikke det er tilfældet, og det rent faktisk er ‘boyfriend jeans’; ja, så har kæresten et alvorligt forklaringsproblem. ‘Denim Joggers’ er tøjbranchens svar på et gennemstegt stykke kød. Man modtager varen med umiddelbar tilfredshed, kigger derefter på den, vender den en enkelt gang og sender den til slut retur med beskeden: ‘Nah, son. You overdid it… Disse jeans er Everlast- udgaven af Denim Joggers’. Det bør sige alt.”

HENRIK: “Boyfriend Jeans hedder vel som de gør, fordi man allerede har en kæreste og derfor ikke ønsker opmærksomhed fra andre mænd. De signalerer at man enten slet ikke har former – eller at man har lidt for meget af dem.”

.
widejeans

.
WIDE JEANS

STEFFEN: “Stop. Stop med den buks – specielt i denim!”

NICKLAS: “Kasse-buksen er den mest rummelige af de fem typer, jeg tænker, det måske er derfra den har sit navn. Umiddelbart kan jeg ikke tænke mig til nogen omstændigheder, hvor buksen kommer til sin ret, om det er min fantasi, der fejler noget, eller om buksen i virkeligheden er så håbløs, ved jeg ikke.”

LASSE: “Til de piger der gerne vil være med på 70’er-trenden, men ikke helt tør gå fuld trompet endnu. Kassebukser er måske moderigtige, men de bæres altså bedst af kvinder, der i forvejen er lidt sexy.”

MARC: “Ikke så feminin og ikke rigtig min kop te. Min holdning er lidt, at piger i kassebukser får et drenget look qua den fladere bagdel. Jeg føler det er et fortidslevn, som godt måtte være blevet i fortiden. Forhåbentligt får den kun en kort renæssance! Jeg tror den mest er forbeholdt de lidt mere vovede, som ved hvad der rør sig indenfor buksemode lige nu. Derfor ville jeg ikke bryde mig synderligt om, hvis en pige jeg skulle date synes kassebuksen var det ideelle valg.”

SOPHUS: “Kassebukser står jeg lidt på samme punkt med, som med trompeterne. Hvis de er tiltænkt som værende moderne og ellers sat i en flot sammenhæng, er jeg helt med. Jeg har selv et par kassebukser jeg går med jævnligt.”

PHILLIP: “Kald mig gerne mistroisk, men jeg kan ikke undgå at tænke, at kvinder, der danderer den i kassebukser, har noget at skjule. Om det er en tatoveret rosenbusk på venstre inderlår eller dread-locks flettet fra navlen og ned, ved jeg ikke; men et eller andet er det i hvert fald. Altså, jeg indrømmer naturligvis, at jeg sagtens kunne spise Palmeras de Hojaldre og drikke en Cortado til lyden af tusinde tordnende tyre i Pamplonas gader med denne latineuropæiske engel; men jeg ville aldrig være helt sikker på, om hun måske havde et boldbat gemt i det ene bukseben.”

HENRIK: “Nummer to turn-off er kassebukserne. Jeg bliver nu alligevel lidt nostalgisk over kassebukser – for det var sådan nogen jeg selv gik med som dreng – og jeg husker at have jagtet piger, som også bar disse mærkelige og kantede vederstyggeligheder. Men det var nu ikke for at de skulle beholde bukserne på! Piger i kassebukser skal have en spand maling og en pensel udleveret – jeg tror nemlig de er gode at male i, og det må være deres fornemste kvalitet.”
.

momjeans.
MOM JEANS

STEFFEN: “Alt tøj der viser ankler er fantastisk! Hvis din mommy-buks ikke viser ankler, så smøg dem op! Hilsen hele verdens befolkning af mænd. Sørg for at de sidder nogenlunde til, så du ikke ligner en der ikke har været ude af sit værelse siden TV2 sendte Beverly Hills første gang. Undgå også den klassiske cameltoe – og lad din mor om det.”

NICKLAS: “Nu begynder det at blive interessant, og med navnet på denne Mom-buks, skal det ikke forveksles med et ødipuskompleks, for jeg ville nødig se min egen mor i en sådan buks. Moms-buksen er så tilpas neutral i sit udtryk, at den ikke drager unødig opmærksomhed til sig, som de tre første bukser gør, og derfor tror jeg ikke, at den er forbeholdt en bestemt type.”

LASSE: “De gør jo ingen fortræd. Men det er bare som om, at “mor-jeans” ikke lyder særlig tiltalende. Man kommer til at tænke på sin egen mor i jeans, og det er sjældent noget, man har lyst til at forbinde med andre kvinder. Men de er egentlig pæne nok.”

MARC: “Udstråler selvsikkerhed og selvstændighed, samtidig med at den er lidt flabet og feminin. Jeg kan rigtig godt lide den med et par flotte støvler eller høje sko til! Meget 90’er, men jeg kan rigtig godt lide den, fordi den fremhæver taljen. Dog synes jeg de skal bæres lidt trashy, de må gerne må være slidte og hullede. Jeg ville bestemt synes det var et godt valg, hvis pigen jeg skulle ud med havde iført sig disse. Fordi i gerne må have former, tror jeg også den er mere universal end boyfriend jeans, som jeg til tider synes piger fejler med at bære.”

SOPHUS: “Mom jeans falder lidt i kategori med boyfriend som en 90’er tendens der ikke er vildt klædelig. De viser at du er easygoing og godt kan lide et par behagelige benklæder. Ser dem også lidt som godt arbejdstøj til en flyttedag eller lignende. Man bør have et par liggende, men ikke bruge dem hver dag.”

PHILLIP: “En kvindes jeans er aldrig bedre end den røv, der bærer dem. Simply put. Og det er ingen undtagelse for ‘Mom’s Jeans’, ‘Mother’s Jeans’, ‘Mom Jeans’ eller ‘Mother-I’d-Like-To-F**k Jeans’. I kan kalde det, hvad I vil. Jeg vælger dog det sidste. ‘Mom’s Jeans’ er nemlig sofistikerede, stilige, selvsikre og ikke mindst sexede. De er uprætentiøse og indikerer, at kvinden har virkelig få fucks at give; hvis nogen overhovedet. Har man derfor en røv, der ikke fortjener en lang frakke, så bør man iføre sig ‘Mom’s Jeans’ og acceptere, at fyrene nærmest skræmmes af ens overlegenhed.”

HENRIK: “Mine favoritter er momsjeans – de virker praktiske og behagelige og kan bæres af piger med lidt former. Jeg tror det vigtigste er, at de ligner bukser man kan føle sig godt tilpas i – og piger der føler sig godt tilpas stråler – hvad enten de er tynde eller tykke!”
.

skinnyjeans

.
SKINNY JEANS

STEFFEN: “Hvis du ikke står på Crazy Daisy og du gerne vil tages seriøst, så træk dem for fanden op. Der findes ikke noget mere ucharmerende end piger med skinny-buks og en g-streng på ryggen. Den eneste buks jeg ville vende mig om på gaden efter, uden automatisk at tænke ‘weirdo’ eller ‘blogger’.”

NICKLAS: “Som jeg har bevæget mig igennem listen, har jeg måtte erkende, at bukserne bliver mere kropsnære, jo længere ned vi er kommet. Det var på ingen måde mit mål. Men når jeg alligevel ender med at synes, at skinny-jeans er min favorit, skyldes det, at det er den eneste buks, der har potentialet til at gøre noget positivt for den, der bærer dem.”

LASSE: “Skinny jeans er helt klart for den type kvinde, der er komfortabel med størrelsen på sine lår og baller og som gerne vil vise begge dele lidt frem. Både for interesserede mænd og misundelige kvinder. Det er slet ikke så tosset at se på, hvis de ellers sidder godt.”

MARC: “Jeg tror det er de fleste drenges favorit, da den fungerer ligesom en slags jeans push-up. Den gør langt de fleste piger godt, da den kan være med til at hjælpe udformningen af ben og numse lidt på vej og generelt efterlader lidt mere til drengenes øjne. Jeg tror stadig det er den ”sikre” løsning og derfor er det svært at sætte persontype på, hvem der går i den slags jeans, da jeg tror langt de fleste piger har ét, hvis ikke adskillige par, skinny jeans. De kan både fremhæve andre stykker af tøj, sko etc., men også være det bærende i et outfit. En ‘universalbuks’, kan man vel kalde den. Bestemt et go og efter min mening, klart den nemmeste at få til at fungere i dette felt.”

SOPHUS: “Stramme jeans kan være noget af det absolut lækreste på en pige, hvis hun altså har et godt udgangspunkt for at have sådanne på (en pæn numse). Stramme jeans vil altid fungere godt i et rocket outfit – om end det er den billige grunge fra Weekday eller den ‘spitze Klasse’ rock’n’roll-udgave fra Saint Laurent.”

PHILLIP: “Har man lange, tynde ben og eget faneblad hos ét af de fire store modelbureauer i landet, bør man suspenderes fra Instagram, såfremt man vælger at lade sig affotografere i andet end ‘Skinny Jeans’. Selvfølgelig skal man da have lov til at lade sig udødeliggøre iført andet end jeans i det hele taget; men det er nu denim, der skrives om i dag. Og jeg kan bilde mig selv nok så meget ind, at ‘Mom’s Jeans’ vækker min indre hanhund; men jeg er nu engang opvokset på Vestegnen blandt piger, der brugte en time på at spænde korsettet, når de skulle hoppe i deres vaakum-jeans fra Miss Sixty. Jeres ‘prol-alarm’ kan ringe nok så eget, den vil; men denne mørke version af min drømmepige ligner altså én, der lige er trådt ud af Helmut Langs hovedkontor. Og det kan jeg godt leve med.”

HENRIK: “Så er der mere sex over de “skinny” jeans. Piger i denne type jeans signalerer: “Se mine slanke ben og lille og velformede popo.” Det kan være sexet og smart, og kan sættes sammen med rå og rockede outfits. Hvis man har en anelse runde former går det også med skinny jeans, men er man decideret buttet, bør man nok styre over på andre modeller. Meget slanke piger kommer let til at ligne stankelben i skinny jeans.”

.
laredjeans

.
FLARED JEANS

STEFFEN: “Hvis ikke det var for den fantastiske røv piger får i den her buks, så var det noget nær det dummeste siden buffalostøvlens comeback. Modsat skinny-buksen er det nok ikke mange af dem her man ser på Crazy Daisy.”

NICKLAS: “Dette er i sin essens en fjollet buks. Lyden, der kommer fra denne trompet, skal være akkompagneret af noget ekstraordinært, før den bliver interessant. Trompeten for mig, er noget der var moderne engang, ved ikke hvornår. Derfor tror jeg, at typen der bære disse, har en eller anden kærlighed for noget som engang var.”

LASSE: “Trompetbukser er for de kvinder, der er hoppet på 70’er-trenden og ser så godt ud i forvejen, at de alligevel kan få alt tøj til at se godt ud. For kønne, det er trompetbukser altså ikke! Måske er de smarte på den måde, at andre nærmest ikke kan se hvilke sko, de har på. Crocs every day!”

MARC: “Også en gammel kending, som jeg mestendels husker fra de mindre klassetrin i folkeskolen. Jeg synes det er meget individuelt fra person til person, om man kan bære den. Generelt set synes jeg ikke specielt godt om den, men hvis man formår at passe den ind i et outfit af moderne fortolkninger af 70’ernes andre trends/farver, kan den godt vække en glædelig nostalgi. Dimensionerne på dem skal dog være rigtig, og dermed ikke alt ”sveje” alt for meget for neden. Jeg tror den hovedsageligt dukker frem hos de lidt mere underspillede modebevidste, med et præg af boheme. For mig kunne den i sjældne tilfælde fungere rigtig godt, men man skal virkelig være sikker i sin sag, for at tage dem på.”

SOPHUS: “Jeg eeeeelsker trompet bukser, på trods af mange ville proklamere det som værende en tendens der burde være gemt bagerst i skabet. En pige med sådanne på viser at hun følger tendenser, som der virkelig gør noget godt for hendes figur. Hvis hun nu ikke har så lange ben vil et par lidt for lange trompet bukser og en høj sko gøre underværker for hendes silhuet. Og så får man en virkelig pæn numse i dem (Marie gør ihvertfald).”

PHILLIP: “Det fede ved trompetbuksen er, at man endelig kan hoppe rundt iført Crocs uden at vække opsigt i modeindustrien. Det ufede ved trompetbuksen er, at man umuligt kan ligne andet end John Travoltas kæreste for 40 år siden. Det er pros and cons.”

HENRIK: “Trompetbukserne er paradoksalt nok noget jeg forbinder med min tidlige barndom og hippie tidens frigjorte kvinder. Paradokset består i, at de har vide ben og er stramme op mod knæet. De har derfor form som en pil, som peger opad mod det, der skal lægges mærke til – nemlig en god bagdel. Piger med trompetbukser er slanke og har faste bagdele – men de signalerer også, at man ikke har travlt eller beskæftiger sig med noget praktisk. Dermed sender trompetbukserne forvirrende signaler om ekshibitionisme og kvindefrigørelse.”

AFFILIATE: 1. ACNE STUDIOS || 2. MIU MIU || 3. SAINT LAURENT || 4. GIVENCHY || 5. LEVI’S || 6. MONKI 400kr. || 7. BALENCIAGA || 8. FRAME || 9. ACNE STUDIOS || 10. ASOS || 11. MARNI || 12. STELLA MCCARTNEY

46 comments

 • Kat

  Kan du ikke lave flere af de her indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt indlæg!! Elsker ideen, det er virkelig gennemført. Har du noget imod hvis jeg laver et lignende indlæg, bare det omhandler noget andet? Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nogle ripped jeans til under 600 kr. Og så synes jeg da ellers bare i skal hoppe ind og læse denne artikel, hvor forskellige mænd bedømmer hvad forskellige jeans sige om […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anika

  Rigtig fint med mange kræfter og sårn. Men måske de skal bruges et andet sted.. En “dom” er jo som bekendt en “endelig afgørelse”, hvilket jeg synes er en lidt ærgerlig formulering taget i betragtning af, hvad der dømmes: kvinders tøj båret af kvinder. Tænker at det kan være med til at reproducere forestillingen om, at kvinder går klædt for mænd, mens mænd går klædt for.. Dem selv.

  Men uanset hvad så gør du det sgu godt! Al mulig anerkendelse herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er en virkelig god idé, pisseflot udført med billeder, opsætning osv…. men øv, hvor ender det altså bare med, at handle om buttede eller ikke-buttede kvinder fremfor selve tendensen – håber ikke det forsat vil være sådan, for det synes jeg faktisk ikke er særligt interessant. Som en anden også har skrevet, kunne man måske vælge et lidt mere repræsentativt udsnit af mænd, så ikke gruppen primært bestod af bloggere/modeinteresserede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Apropos ingenting, men fik I læst Maries indlæg, hvor jeg og seks andre gutter (inklusiv Maries far, Henrik) fælder dom over forskellige typer jeans til kvinder? Det fik en ret god modtagelse, så jeg synes da I skal tage at læse det! Find det her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Marie, her er et forslag til næste indlæg
  -læbestifts farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dutty

  Ej hvor er jeg glad for at jeg lige besøgte din side før jeg gik i seng. Dagens bedste griner! Phillips kommentarer slog mig ihjel – hver gang. Jesus. Glæder mig til næste omgang af disse indlæg. Af hjertet tak.
  Mvh D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Fed ide med Mændenes Dom, det kunne være sjovt hvis de skulle bedømme undertøj tendenser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  fedt indlæg! jeg er fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Sejt indlæg. Håber der kommer flere af den slags i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Virkelig fine billeder, men jeg kan ikke lade være med at stille spørgsmål ved ideen. Vi er i 2015.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det lyder egentlig lidt bare som om, at den overordnede konklusion er “vi mænd kan ikke lide tykke piger”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Virkelig fedt indlæg!! Dog kan man godt “høre” at de allesammen er OK meget med på moden og de ved mere om de forskellige typer jeans end mig.. Det kunne have været sjovere at høre helt “normale” fyres mening – flere typer som din far der totalt nailer den uden at vide helt hvad han taler om ;-) Hvis du forstår? De andre ved liiidt for godt hvad de taler om til at det bliver rigtig sjovt. Men glæder mig til de næste, det er fedt ligemeget hvad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg klapper begejstret i mine små hænder! Det her er bedre end dårlige krimier på kanal 5! (som egentlig også er ret gode).
  Ser frem til næste indlæg!
  P.s. så er det også bare tæskelækkert layout og helt ud over kanten gennemført! :grin:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Så sjov ide! Morede mig virkelig. Og jeg er virkelig overrasket over at de kan lide mom jeans! Var sikker på mænd hadede dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  I ❤️ pappa Jedig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dette er virkelig et af de bedre indlæg! Så hyggelig læsning og super velskrevet.

  Ha’ en fantastisk solskins-onsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Som feminist gør dette mig ked af det! Minder mest af alt om Fitness World’s forfærdelige reklamer, hvor kvinder skal gøre sig fortjent til at blive kaldt forfærdelige ting. Øv! Gå med dit tøj, fordi du synes, at det føles lækkert, og ikke fordi du skal sende bestemte signaler til mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

   Er virkelig enig. Havde håbet vi var kommet længere i samfundet end det her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Sindsygt godt indlæg! Især din fars kommentarer er geniale :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  SÅ fedt indlæg, Marie! Good job :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hede

  Der skal virkelig noget anerkendelse i din retning, Marie! Vildt fedt indlæg, så morsomt at læse.
  Skøn tanke om at læse mændenes tanker i et ellers så kvindedomineret univers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine P

  Pisse fedt!

  Gode ‘panel deltagere’ med velargumenterede meninger.

  Jeg mangler altid lidt indsigt i mændenes meninger om os kvinders, til tider, mærkelige mode crushes.

  Min egen kæreste er fx selv ved at brække sig over, at jeg går i culotter :D Her understreger jeg så, at kvinder ikke altid går i tøj som skal fremhæve noget eller gøre os sexede. Men at vi ser en trend og tænker: “det ser så sejt ud det dér!!!” Uden at det nødvendigvis gør noget godt for kroppen ;)

  Og at vi ikke altid klæder os på for deres skyld.

  Flere af disse indlæg tak! Pisse god ide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Aja

  Hahahah hvor er det virkelig sjovt at læse! Godt lavet og sat op! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  FEDT indlæg! Super gennemarbejdet og flot sat op. Glæder mig bestemt til flere af samme slags – måske noget med undertøj (push-up vs. blonder vs. g-streng vs. bodystocking osv), frisurer (pandehår vs. hvidt/gråt/lyserødt vs. kort vs. krøllet), sko (sneakers vs. kilehæle vs. plateau vs. loafers vs. stiletter)… Jeg vil høre herrernes mening om det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Synes også det er nogle vildt gode ideer Nanna kommer med her!
   Vildt godt skrevet Marie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Jaqueline

  Elsker!!! det din far siger om trompetbukser nederest!!!!

  Vildt god idé Marie!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  Mega fedt indlæg!!
  Sad med et smil på læben, og grinte også flere gange.
  Kan ikke vente til næsten indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  DIN FAR ER FANTASTISK! Og så godt et arbejde Marie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Kære Marie. Genial idé og fedt indlæg – man kan virkelig læse og se at der er lagt mange kræfter i det. God blanding af personer og svar. Det fortjener du satme credit for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig sjovt koncept! Specielt for en som mig, der er virkelig nysgerrig :D Godt og kreativt tænkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt igennem gennemført indlæg – hvor er du (og mændende) seje!! :)

  http://camillajulie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hold da op et flot og stort stykke arbejde du har lagt i dette indlæg. Jeg er dybt imponeret over idéen, hele udtrykket og ikke mindst svarene. Godt gået Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fedt, fedt, fedt indlæg Marie!!
  Glæder mig allerede til det næste “Mændenes dom”-indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genialt og vildt kreativt indlæg! Jeg glæder mig til flere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Genialt indlæg! Super gennemarbejdet, og flot udført. Drengene er jo for grinern :D glæder mig til at læse de kommende indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din far er sjov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  så fedt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot et indlæg. Det har da været et kæmpe arbejde at lave, flot flot.
  Det kunne være sjovt med noget om kjole/nederdel længde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Haha! Et virkelig virkelig godt og gennemført indlæg. Ekstremt underholdende, men i grunden også lærerigt og interessant, og så elsker jeg, at du har fået din far med på vognen! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Sikke et kreativt indlæg, jeg er vild med det! Mere af det! Det er rigtig sjovt at læse fyrenes meninger, som også er så forskellige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt fedt fedt indlæg. Er vild med Philip. Og din far. De er sjove. Og ret sjovt at høre – troede klart, at trompet ville slå kassebukser. Gad godt have set samme gennemgang i 1995 – mon ikke, man havde sagt noget ganske andet om skinny jeans dengang (jeg kunne i hvert fald ikke i min vildeste fantasi forestille mig andre end narkomaner i dem på det tidspunkt).
  And on that note – uh, hvor gad jeg godt have en nutidig kommentar på bootcuts (for de er garanteret også lige om hjørnet). Men hey, fedt fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg! Har flere gange grint enormt højt, især over Steffens kommentarer. :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  MEGA FEDT! og sjovt! :-) Fed afveksling :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FLOTTESTE INDLÆG! <3 Du er så hamrende dygtig mini-mis. Bloggermor bliver helt stolt. Hold kæft hvor er det pænt og gennemarbejdet, altså :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIAMOND GOLD HOOPS BY JANE KØNIG