NEUTRAL

KYLLINGE-DELLER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ER dette virkelig ved at udvikle sig til en madblog, kan man så spørge sig selv? Næppe, men de små, lette og lækre retter skal I ikke snydes for tips til. En favorit er kyllingefrikadeller – som smager fantastisk, og så er det et godt tip at lave til flere dage og fryse ned, hvis man, som jeg, er doven med madlavningen. Opskriften er så simpel:

400g kyllingefars
100g rasp (mel kan også bruges)
2 store æg
En stor gulerod
Fire fed hvidløg
Evt. lidt chili
Diverse krydderier

Rør alt sammen i en stor skål (eller brug fingrene!), og tilføj krydderier efter smag. Jeg bruger alt godt fra krydderiskabet, så kyllingedellerne får en skøn, stærk og udefinerbar smag. Tilføj godt med olie på en tilpas varm pande, og form frikadellerne ved hjælp af hånden og en ske. Hav en skål vand ved siden af, som du kan skylle skeen i mellem hver delle, ellers sidder de nemlig fast. Jeg foretrækker mange små deller, men et par store er også lækre, og kan f.eks. bruges i en burger i stedet for en oksefarsburger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEUTRAL