JEANS, BOOTS AND KNITWEAR

FUJI INSTAX MINI 90

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lige siden jeg besøgte Sophus på Ærø Kunsthøjskole første gang, har jeg haft lyst til at købe et polaroidkamera – Sophus havde nemlig, på daværende tidspunkt, diverse festbilleder og minder taget med et sådan kamera klistret op på væggen ved hans arbejdsbord. Jeg synes, at der er noget fortrinligt lækkert ved at tage et billede, og få det fysisk fremkaldt fysisk lige bagefter – som et lille spark i røven til hele denne online kultur, hvor alt er digitaliseret og tilgængeligt for enhver.

Jeg havde egentlig glemt alt om Ærø og polaroidkameraer, indtil Katrine forleden havde et Instax kamera i modellen Fujifilm Instax 90 med til et event, og min lyst til selv at anskaffe mig et sådan kamera igen voksede. Derfor besluttede jeg hurtigt, at jeg måtte eje et, og jeg er allerede rigtig glad for det. Pludselig skal endnu mere dokumenteres! Kameraet kan købes her.

FUJIFILM INSTAX POLAROID CAMERA 1400kr.

8 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEANS, BOOTS AND KNITWEAR