LEATHER DUNGAREE DRESS & TURTLENECK

GODE FILM PÅ NETFLIX

ovies
Jeg har besluttet, at min tid alene ikke skal knække mig – selvom det kan være svært andet, når man er en ekstrovert sjæl, der bare godt kan lide liv og mennesker som baggrundsstøj (lige nu har jeg f.eks. vinduet åbent udelukkende så jeg kan lytte til travlhed på Nørreport station, sørgerligt, ikke?). Jeg har derfor besluttet mig for at se hulens masse gode (og dårlige) film. Indenfor det sidste stykke tid har jeg set, og kan anbefale følgende titler:

Kronjuvelerne: En fantastisk, eventyrlig og gribende fortælling omkring et mord begået i et lille, svensk samfund. Hovedpersonen Fragrancia mister sin lillebror, og bliver mistænkt for hævnmord på broderens morder. Historien fortælles gennem flere øjne, og indeholder finurlige, overnaturlige elementer i smuk og legesyg stil. Helt klart én af de bedste film, jeg længe har set.

The Spectacular Now: Sutter er en humoristisk og karismatisk ung fyr, der møder den generte og usikre pige Aimee – han bygger hendes selvtillid op og forelsker sig i hende, og sammen hjælper de hinanden med at finde ro. En ærlig og medrivende fortælling, hvor man, ganske enkelt, forelskes i de to hovedpersoner.

Awakenings: En neurolog eksperimenterer med et stof på en katatonisk patient, og ender med at vække en hel generation af mennesker, der har ligget i koma de sidste 30 år. En enormt gribende og fantastisk historie, som rev mig med fra start. Baseret på en sand historie, hvilket blot gør fortællingen endnu mere interessant.

2 comments

  • Michelle

    Tusind tak for anbefalingerne. Jeg så the Spectacular Now i går, og giver mig i kast med én af de andre to i dag. Det er lige hvad jeg har brug for, sådan en god film :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER DUNGAREE DRESS & TURTLENECK