TRENDSALES AT FINDERS KEEPERS

BACK IN TIME

walloutfit
AFFILIATE: ASOS T-SHIRT || ACNE STUDIOS JEANS (similar) || VINTAGE SHOES || SAKURA HAIRBAND (similar) || POUL KJÆRHOLM CHAIR || HAY TABLE || AFGHAN CARPET || BROSTE VASE

Følte mig lidt sådan “sweet-sugar-candyman”-ish forleden iført et ret så retro antræk. Det er egentlig sjovt med tendenser, der vender tilbage igen – og et look som dette er i virkeligheden ret tidsløst.

11 comments

 • De sko er simpelthen så fine!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gad vide om vi noget sinde finder på noget nyt?
  Nyere end neopren og plastic regnjakker.. måske ender vi med at gå rundt med bluser lavet af metal – og ups! Der troede vi nok at vi var innovative, meeen det er jo bare en opdatering af rustningerne fra fortidens levn, høhøh :)

  Ej, jeg synes det er utroligt spændende når der kommer nye tendenser i modebilledet for jeg er ved at samle mig et overblik over hvornår tendenserne egentlig havde deres storhedstid, så jeg kan ende som “ekspert” og spotte items og slynge en kæk bemærkning ud i luften om at det er totalt 30’er inspireret eller hvad fa’en jeg nu kunne finde på :P

  – nå sikke en masse vrøvl jeg fik skrevet!
  Kys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, ja, måske – ifølge diverse science fictions er metallic og rumdragter vejen frem :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er virkelig fedt indrettet! Hvor er billederne fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak! De er bare printet. Det er Egon Schiele værker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er din vase fra? Den som står på haybordet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Marie.
  Jeg absolut elsker dine indlæg på bloggen, og jeg elsker sidens nye navn. Det er modent og personligt. Flot stykke arbejde! Jeg elsker at følge med i din hverdag.

  Derudover har jeg måske lige et lidt personligt problem, jeg gerne vil dele med dig, og hvis du kunne svare på det, ville det jo redde min dag.

  Jeg er 19 år gammel, bor i provinsen med mine forældre. Siden jeg fyldte 18, har jeg været meget glad for at få tatoveringer. Især nogle, der betyder en hel del for mig, eftersom jeg har været igennem en del. Jeg har to på armene, én streg rundt om håndledet og en enkelt større på ribbenene. Og jeg elsker dem. Men det gør min mor ikke. Jeg fortæller hende ikke, når jeg skal have dem lavet, for hun kan tale så grimt til mig om dem. Hun siger, at jeg kommer til at hæslig ud i min brudekjole den dag, jeg skal giftes, og at jeg aldrig kan få mig et ordentligt job. Det sårer mig dybt, for det er nogle vigtige tatoveringer for mig, og jeg føler, det er min krop og mit valg. Men jo mere hun siger det, jo mere rammer det mig. Og jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal stille op længere.

  På det emne med tatoveringer har du, Marie, ALTID været min inspiration. De er flotte, enkle og feminine. Du gør det at have en tatovering til noget elegant og kunstnerisk. Men hvordan har dine forældre med det? Oplever du tit modstand? Jeg er selv meget i tvivl om, hvordan jeg skal tackle alt den negative respons, når det er fra min helt egen mor – en hvilken som helst anden person kunne have rendt mig i …, men når det er min egen mor. Puuh, jeg synes ikke, det er nemt.

  Mange knus
  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Katrine.
   Jeg har gemt mit svar til dig lidt, for jeg havde faktisk virkelig brug for at tænke over problematikken.

   I branchen er der heldigvis ikke mange fordomme, og jeg ville alligevel ALDRIG komme til at side i en stilling, hvor tatoveringer ville være et problem (så længe det ikke er på hals og hænder, vel at mærke!). MEN…Mine forældre hader tatoveringer. Både far og mor – og INGEN af dem kunne nogensinde drømme om selv at udsmykke deres krop på denne måde. Jeg er selv en ret lille og “fin” pige, og mener derfor ikke, at tatoveringer signalerer noget farligt eller provokerende på mig – men det handler både om attitude, udseende og stil. Mine forældre har med tiden lært at acceptere mine tatoveringer, og jeg tror sågar, at min mor synes, de klæder mig – på trods af stor modstand. Når man først begynder, er det svært at holde op igen, og mine tatoveringer er gået hen og blevet en del af mig med tiden. Selvom der er nogle, jeg er gladere for end andre, så er de nu en del af mit udseende. Jeg håber, det hjalp lidt. Det er din krop og dit liv, smukke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er nemlig ret pudsigt som mange tendenser finder sin rod tilbage i tiden :) Men fint ser det ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENDSALES AT FINDERS KEEPERS