THESE SNEAKS ARE MADE FOR WALKING

WIGGYS STYLING

d

WIGGYS JACKET || COS SKIRT || COS BLOUSE || SECONDHAND SHOES

Jeg er på mange måder en modepige, men er vokset op med en “rigtig mand” af en far, og er derfor hjemmefra blevet opdraget til at vælge kvalitet frem for kvantitet, samt komfort og praktiske klæder frem for halvbillige lappeløsninger, som ikke holder særlig længe – og derfor varmer det både mit, og sikkert også min fars, praktiske hjerte, at et brand som Wiggys eksisterer. Wiggys optager hverken fugt eller vand fra kroppen på grund af det innovative materiale, og stilen er en kombination mellem militær, expedition og urban fashion – hvilket vil sige, at jakkerne både er cool og praktiske.

Jeg var forbi Balling Brands showroom og se Wiggys kollektion, og faldt for denne navyblå pilotinspirerede jakke (igen; min far er officer, så det er måske ikke så mærkeligt). Wiggys jakker, veste og frakker er virkelig gode bud på praktisk og virkelig sejt overtøj, og kan klart anbefales. Kvaliteten er HELT i top, og min favorit (som ses på billederne), er både god til en tur i skoven – men er også virkelig fin med løse jeans og sneaks, når jeg render rundt inde i byen og ordner diverse ting.

Wiggys forhandles bl.a. hos Magasin, og jeg vil råde jer til at se (røre og prøve!) overtøjet selv, og derefter fortælle mig, om jeg ikke har ret ang. kvalitet og styles.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED WIGGYS

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THESE SNEAKS ARE MADE FOR WALKING