TONES OF BROWN

TRAIN TRAIN TRAINERS

trainers
Jeg har haft et gode øje til disse Céline trainers længe, men har aldrig fået taget mig sammen til at købe dem – indtil jeg forleden fandt dem i en luksussecondhand i min størrelse, og så var det jo næsten skæbnen. I hvert fald næsten. Farven er virkelig fin, med forskellige brændte nuancer viklet ind i hinanden, og jeg tror, at de vil gøre sig særligt godt med andre brændte nuancer og grå toner.

Denne uge overtager jeg forresten Hummels Instagram, så skynd jer forbi for at følge med i min uge, og for at få stylingråd og tips til mine favoritsteder i København.

14 comments

 • Ida

  Hvor ligger Butikken Second?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har længe brændt inde med et spørgsmål. Det er relativt sjældent, at jeg køber noget herunder tøj osv. Men når jeg gør – så får jeg sådan en virkelig rar glædefølelse, specielt når jeg modtager en pakke. Så jeg tænker: når du ifølge dine køb her på bloggen, køber relativt ofte nye ting – kan du så stadig godt få sådan en speciel følelse af glæde hver gang.. Eller bliver den mindre jo ofte du køber? giver det mening eller er det her et total underligt spørgsmål? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, ikke rigtig længere! Men altså, hvis jeg gør mig nogle virkelig vanvittige køb, kan det godt give et kick ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå du har sukket efter dem! De er virkelig fede!
  Kh The A-Way!
  https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvilken luksus secondhand? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Hvilket secondhand butik var det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  hvad hedder modellen ? :O jeg er forelsket <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg faktisk ikke – men det er vel platform trainers eller noget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok meget pæne. Hvis mine fødder kryber, må du sige til hvis du vil sælger dem :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TONES OF BROWN