TONES OF BROWN

TRAIN TRAIN TRAINERS

trainers
Jeg har haft et gode øje til disse Céline trainers længe, men har aldrig fået taget mig sammen til at købe dem – indtil jeg forleden fandt dem i en luksussecondhand i min størrelse, og så var det jo næsten skæbnen. I hvert fald næsten. Farven er virkelig fin, med forskellige brændte nuancer viklet ind i hinanden, og jeg tror, at de vil gøre sig særligt godt med andre brændte nuancer og grå toner.

Denne uge overtager jeg forresten Hummels Instagram, så skynd jer forbi for at følge med i min uge, og for at få stylingråd og tips til mine favoritsteder i København.

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TONES OF BROWN