PIECES SANDALS

OUR TRIP TO LONDON

asf
Hvis I har fulgt med på Instagram, har I allerede nu lidt forståelse for min søsters og min tur til London, men jeg har skruet en lille “guide” sammen til jer alligevel:

Lærke og jeg fløj til Gatwick lufthavn i London med EasyJet fredag morgen og havde derfor hele denne dag i London også. Vi boede på det femstjernede Egerton House Hotel tæt på Hyde Park og South Kensington station. Hotellet var småt, men virkelig luksuriøst. Området omkring var perfekt lokation for vores ophold – med South Kensington på den ene side havde vi en masse lækre muligheder for gode måltider, og med kun fem minutters gang til store highend og highstreetbutikker som Zara, Topshop, COS, Harrods og Mulberry. Jeg har været i London en del gange før, men glemmer alligevel altid, hvor godt sammenskruet metrosystemet er; det er simpelt hen så let og overskueligt at komme rundt i hele London. Vores dage forløb stille og roligt, og inden afrejse havde vi ikke en decideret plan, hvilket resulterede i et løst program med plads til middagslure. De fleste dage forløb således: Vi stod sent op og spiste en stor portion morgenmad på hotellet, gjorde os klar og gik rundt i kvarteret omkring Knightsbridge eller Bond Street, hvor vi shoppede, spiste god mad og havde det hyggeligt.

Min søster er en værre kræsenpind, så det blev ikke til de helt store gourmetmåltider – men af spisesteder kan jeg anbefale Le Pain Quitidien lige ved South Kensington station – et økologisk, franskinspireret sted med skøn og simpel mad lavet på gode råvarer. Perfekt som sund snack eller frokost, også Il Calsio (beliggende på en sidegade til Oxford Street, lige overfor Selfridges&co.) kan anbefales – med italiensk hygge, mad der smager alle, et godt menukort og velsmagende retter; og så var vi så heldige at vælge en aften, hvor der var italiensk live popmusik. Også Delfino Pizzeria (omkring Bond Street), brillerede, og jeg citerer, med “de bedste pizzaer, vi nogensinde har fået udenfor Italien”.

Af oplevelser, udover shopping, som selvfølgelig tog en del af vores tid, havde vi forinden snakket om at besøge London Bridge Experience, som vi også besøgte sidste gang, vi var alene i London, og som vi har tydelige minder fra! Ideen minder om London Dungeons, men er langt mere uhyggelig: Man tages gennem en del af London Bridges historie, som rummer skræmmende historier om dødsfald og spøgeri, og føres gennem en tunnel med liveactors – det er VIRKELIG uhyggeligt, og ikke for børn! Og så havde vi selvfølgelig en musical på programmet; denne gang Wicked, som vi begge har set før – og som vi ELSKER.

I forhold til shopping, så fik vi begge gået godt og grundigt til den. Lærke shoppede Frame Denim jeans til en formue, og en masse highstreet fra Topshop, H&M, COS, Zara og lidt lækker kosmetik fra Chanel og Lancôme. Jeg selv har allerede vist en del af mine køb – se bare mine Balenciaga jeans, Louis Vuitton armbånd og Balenciaga loafers. Jeg købte dog også en hel del highstreet fra Zara, COS, H&M og Topshop.

Læs mere om London og attraktionerne her.

22 comments

 • frederikke

  ELSKER også delfino, bor selv i London og det er virkeligt en af de bedste italienske byen har at tilbyde! og eh hvor er jeg jaloux på dine flotte nye jeans, skulle måske også anskaffe mig et par…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vi fik fantastisk mad (I kan læse om de forskellige restauranter og cafeer mm. i Maries indlæg hér). Jeg selv fik shoppet en anelse mere, end hvad jeg havde regnet med, og jeg lover, at I nok skal […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg smutter til London om en måned og skal faktisk ind og se min første musical. The Commitments. Det var ikke første valget men desværre var udvalget ikke så stort lige netop den dag vi har mulighed for det. Håber den er god :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Så I andre musicals end Wicked? :-)
  kh fra en fellow musical-elsker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ikke denne gang, men kan også anbefale Lion King og We Will Rock You :-) Men jeg er jo musicalpige, så jeg ville sikkert kunne anbefale alle musicals, jeg havde set, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare som en dejlig tur! Håber Lærke også får delt nogle af sine køb på sin blog :-D

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er jeres tur sponsoreret af EasyJet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu ved jeg godt at topshop er rimelig stor på oxford street og at zara på strøget er ved at blive bygget om, men hvorfor købe High street når man kan få det herhjemme og så spare pladsen i kufferteren?
  – jeg har en del veninder der gør det samme hvor jeg hellere vil gå ind i butikker og finde noget som jeg ved man ikke kan finde andre steder. Undskyld hvis det lyder som en opsang menige er VIRKELIG nysgerrig for at vide hvorfor? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg går bare ALDRIG i f.eks. Topshop herhjemme. Og når man er i London, så er Topshop et must :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en skøn tur. Jeg har aldrig selv været i London, men det er et sted der står højt på min rejse liste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mega god tur – og ja, du må da bare afsted!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg elsker også London, det er bare sådan en dejlig by – og fine billeder der viser flere sider af byen :-)
  Må jeg spørge hvordan du laver din billedeopsætning? Hvilket program bruger du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • London er en fantastisk by ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • London Bridge Experience er ikke lige noget, man glemmer. Puha.. (var der for et lille halvt års tid siden)
  Tak for den brugbare guide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Årh, man bliver sgu da helt misundelig, når man ligger med forstuvet fod og ser mut rundt på sit lille værelse!
  Det ligner en ideel og hyggelig tur til London! Jeg håber at besøge byen meget snart, så tak for gode tips :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Av, god bedring med fussen :-) Og ja, det bør du helt sikkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIECES SANDALS