ON THE STREET

NO MORE VILDEKANINER.DK

Husk at se videoen i HD – nu hvor jeg har gjort mig umage og optaget med kamera og ikke PhotoBooth-klassikeren.

Titlen på dette indlæg er vældig dramatisk, og har måske en genklang lidt alá “jeg stopper med at blogge forevigt”, hvilket på ingen måde er sandheden. Jeg har simpelt hen bare valgt at skifte domæne og derved også blognavn. Jeg har elsket navnet “de vilde kaniner” (som bloggen oprindeligt hed), og “vildekaniner” fra start til slut, men jeg er nået til et sted modenhedsmæssigt og i bloggens historie, hvor jeg syntes, det var på tide med nytænkning og forhåbentligvis også en lidt mere international klang; og i det sidste halve år har jeg hældt mere og mere hen mod at kalde bloggen ved navn, mit navn, og derved blev bloggens nye navn, altså ” Marie Jedig”. I vil stadigvæk kunne klikke ind på min blog gennem vildekaniner-linket et stykke tid endnu, men dette vil også blive ændret på et tidspunkt.

Jeg håber, at I vil tage godt imod min beslutning, men jeg ved også, at forandringer kræver tilvænning. Dog er jeg personligt vældig glad for den lille forandring.

Jeg glæder mig til fortsat at tage jer med på eventyr – og jeg lover, at det næste år kommer til at bringe nogle af de største oplevelser for mig, og jer som læsere, med sig – med hele tre, kæmpestore projekter igangsat i løbet af den sidste måned. Jeg er så taknemmelig for jeres generelle opbakning, og for, at I overhovedet gider at læse med. Selvom alle bloggere sikkert siger samme, så er jeg sikker på, at jeg har bloglands bedste, klogeste, kærligste og sejeste læsere.

Husk at I kan følge med på mine forskellige kanaler – Facebook, Instagram, BlogLovin‘ og Twitter.

19 comments

 • Sikke en fin og meget ægte video :-) og stort tillykke med bloggens nye navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  For det første: Årh din video er nærmest ikonisk – kan man sige det? Det gør jeg. Marie Jedig i en video der nærmest giver kuldegysninger. Jeg synes du er et kæmpe ikon, du er så cool. Min stil er meget langt fra din, jeg er meget mindre moden rent stilmæssigt, meget mere “skinny jeans og en t-shirt,” så på den måde er jeg ikke ret inspireret af din stil, fordi jeg simpelthen bare ikke er ret fashion. – det her punkt lød måske ikke særlig positivt, men det er det.
  For det andet forstår jeg fuldt ud din beslutning, selvom “Vilde Kaniner” er så brandet i sig selv efterhånden. Det er klart du vælger at gå en mere international vej. Det må være den mest naturlige “next step” – for hvis ikke Marie Jedig, hvem skulle så kunne gå international inden for dansk blogging.
  Jeg ønsker dig i hvert fald alverdens succes! – Hilsen fra én der ikke er en særlig fast del af kommentarfeltet, men stor beundrer. Jeg glæder mig til at følge med fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak for den fine besked, Ida! Og hvor er jeg bare glad for, at du kan lide videoen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Bliver ved med at følge dig – men synes godt nok, det er ærgerligt, at du skifter navn, da alle jo nærmest har deres eget navn som titel, og vilde kaniner var så unikt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh har overvejet det så mange gange..
  Gør det en dag, en dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg har fulgt med hos dig lige siden de vilde kaniner, og har netop lige scrollet helt tilbage til dine første indlæg i år 2011, hvor du boede i en lejlighed sammen med Kasper :-) Der havde du kort hår og rigtig meget sort tøj! Jeg vil bare påpege, hvor fascinerende det er, at have fulgt bloggens og din udvikling – og jeg vil altid være hér. Du er dygtig.

  Knus May

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Kommer til at savne navnet :( Men det passer vel fint med at du nu er “vokset” osv. Selvom det føltes som for kort tid siden at du kun gik i sort ahah!

  Jeg er vild med det nye look til bloggen, dog vil jeg bare lige sige at jeg har lidt svært ved at læse teksten. Jeg ved ikke om det er fordi at jeg har brug for briller, eller hvad det er ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Catharina

   Jeg har det på samme måde med teksten, men jeg troede det bare var mig (eller min computer) den var gal med, for jeg havde ikke set andre nævne det før nu. Jeg skal virkelig anstrenge mine øjne og genlæse flere ord for at se, hvad der står.
   Håber det er noget, du vil gøre noget ved Marie, for jeg vil i hvert fald gerne følge med her – uanset om bloggen hedder vildekaniner eller Marie Jedig. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Super fint med Marie Jedig som blog titel.
  Jeg så lige din video, og spekulerede lidt over hvad fremtiden ville bringe, da du nævnte der ville komme en stor forandring. Kan du røbe lidt af fremtidens indlæg og eventyr, vi som læsere vil kunne se frem til? :-)
  Jeg blev pludselig så nysgerrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre! Men I skal GLÆDE JER :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Panvig

  Har ofte tænkt på, at din blog “burde” hedde Marie Jedig – ligesom på Instagram. Dog er jeg vild med det anderledes og sjove i “de vilde kaniner”, som jeg tror, mange måske vil mangle og savne?

  Alligevel synes jeg dit valg er det rigtige – det kommer lidt bredere omkring. Held og lykke – du er fantastisk.

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da klart, at i takt med bloggen vækstniveau, du ønsker lidt mere international vinkling samt skabe et kreativt projekt i dit eget navn. Der vil dog altid være en vildekaniner klang i Marie Jedig, men Marie Jedig er i lige så høj din identitet som Vilde Kaniner var. Jeg kan kun ønske dig held og lykke fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I’m on board! -men jeg er, som du selv så fint formulerer i indlægget også en af verdens bedste læsere ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvad så med din facebook side? Ændrer den også navn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, men det taget en del tid, desværre, FB er lidt strikse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadja

  Jeg forstår godt din beslutning og synes bare du skal forsætte dit gode arbejde! Jeg kom dog lige til at tænke på hvorfor mon, at du valgte at kalde bloggen “vilde kaniner” dengang?

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Nadja, det har jeg lavet et par indlæg om førhen – du kan finde dem ved at søge tilbage i arkiverne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON THE STREET