FOR A SUNDAY

NIKE AIR MAX 95

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor hurtige er disse sneaks lige? Og hvor fucked up svære tror I, de var at få fat på? Min veninde Mille er en rigtig sneakfreak, og påvirker mig sommetider i den sportslige retning – og da hun købte et par Air Max 95, blev jeg så tændt, at jeg indledte jagten på et sort par, hvilket viste sig at være sværere end forventet. I London fik jeg dog støvet dem op, dog i halvandet nummer for stort – men hvad gør man dog ikke for at kunne stikke fusserne ned i et par sorte Nike Air Max 95.    

10 comments

 • Sidse Björnsson

  SÅ cool sneakers! Dem er jeg sikker på, at du kan formå at style på en super fed måde.

  Hvor er den meget fine kelim pude i baggrunden mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Har faktisk lavet et indlæg med puden :-) Prøv at søge dig frem til det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Man kan altså også få dem i drop dead på fisketorvet, eller deres hjemmeside :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold k*ft, hvor er de fede!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tror ikke du kommer til at fortryde du købte dem i halvanden nummer for stort. Har selv et par, og ville ønske jeg gjorde det samme, synes de fitter utrolig småt! Har selv fortrudt jeg købte dem i min ”rigtige” str. og ikke lidt for store…. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Kopp

  Jeg havde frygtet, at denne dag ville komme. Hold op hvor synes jeg bare, at de er grimme! Jeg håber ikke, at dette er en trend, der er kommet for at blive! Men det er fint, at du er glad for dem :). jeg holder mig til 90 i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, det er ganske okay – vi skal jo ikke være enige om alting :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg ejer selv skoen og den er da tilgængelig på jdsports.co.uk :-)
  Men ja – en ret fantastisk lækker sko!! Jeg eeeelsker at gå i dem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR A SUNDAY