BELGRADE BY MADS TEGLERS

MAKEUP TUTORIAL: CLASSIC & SOPHISTICATED

For et par uger siden havde jeg den bedste oplevelse sammen med Maybelline teamet og dygtige makeupartist Marie Thomsen samt stylist Maria Barfod. Vi skød tre kampagnefilm for Maybelline, med en tutorial af tre forskellige looks – og første omgang er et klassisk og sofistikeret look med røde læber og en tynd eyeliner. Jeg er vild med alle produkterne, og særligt foundationen og øjenbrynsmascaraen har jeg taget med mig, og er to produkter, jeg bruger hver dag. Husk forresten at se filmen i HD! Jeg håber, at I vil tage godt imod hele projektet, og jeg glæder mig allerede til at se og dele de to næste videoer med jer!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED MAYBELLINE

23 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELGRADE BY MADS TEGLERS