MAKING LIFE A LITTLE SWEETER

LOUIS VUITTON MONOGRAM BOOTS

vuitton Da Guggi og jeg var i London, faldt jeg pladask for disse fine støvler i monogram canvas fra Louis Vuitton. Nu overvejer jeg VIRKELIG at købe dem næste måned, for de er tilpas gakkede og cool til at give mening i min garderobe.

LOUIS VUITTON BOOTS

18 comments

 • Rosa

  Sælger du disse sko?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ville rocke de sko fuldstændig! Synes bare du skal kaste dig ud i det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Efter at have set dem et par gange, må jeg indrømme, at jeg er forelsket. I starten kunne jeg ikke se det smarte i dem, men nu, åh de er smukke! Når jeg nu ikke har råd, håber jeg, at du køber dem, så jeg kan beundre dem!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er i vinduet hos LV lige nu.. Hilsen hende der (næsten) er nabo til dem #pis

  Kys
  R

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvad står de til derinde, smukke? :-O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ff

  KØ KØB KØB!! Så fede og anderledes, men på en super cool måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er de overdrevet fede, på den lidt skøre måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har godt set dem før, og tænkte at det var de grimmeste støvler jeg længe har set. Så så jeg dem på Caroline Brasch, og er nu HELT forelsket. Man har vel en mening for man tager en ny :smiley: Go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, nej, nej, hvor er de bare næsten så grimme, at de er fede! Totalt cool og ikke ligefrem et par boots, alle vil rende rundt i. Nice ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ....

  Du er så fashionable. Host host . Om et halvt år gider du ikke dem mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Sådan er det jo med alle mine ting

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Lidt opfølgende i forhold til hvad “…” skriver, har jeg også tænkt meget over, at du køber nogle meget dyre items. Blogger om at det er din drømmetaske, sko etc. Også 2-6 måneder efter sælger du det på trendsales til en betydeligt lavere pris end det du har købt det til..
   Det jeg egentlig gerne vil spørge om er hvorfor du laver så mange (fejl)køb når der (formoder jeg) tabes enormt mange penge på det?
   Også egentlig bare om der kunne være items som gjorde dig tilfreds, eller hvad er det lige der skal til for at gøre Marie glad? haha

   Håber det giver lidt mening, men det er noget jeg har tænkt over i lang tid efterhånden. Selvom det helt sikkert er 100% dig, er det alligevel underligt at læse om en ting du synes er så superfed, også ved vi alle at den er på vej ud igen om lidt :) <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   For mig er det aldrig fejlkøb, men bare en hurtig cyklus på en del af de items, jeg køber. Min verden centrerer omkring mode, og jeg præsenteres derfor for nye items dagligt. Interessant spørgsmål – og jeg har faktisk skrevet adskillige indlæg om emnet, som kan findes ved at søge her på bloggen, hvis du er nysgerrig og vil have uddybet :-) Og ang. glæde – jeg tror bare, at jeg er mere til ægte glæde end materiel lykke; får ikke ligefrem et tilhørsforhold til mine tasker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Hej Marie!
   Er fast læser på bloggen, så har læst de indlæg, men synes bare ikke de besvarede sådan helt dybdegående ;)
   Men tak for svaret :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKING LIFE A LITTLE SWEETER