A LITTLE CELINE-ISH

LOUIS VUITTON MINI POCHETTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvor nuttet er denne “Mini Pochette” fra Louis Vuitton lige? Det var egentlig min søsters fra de gode gamle 07-Vuitton dage, men er blevet fundet frem igen, da trenden pludselig tillod det. Jeg ville egentlig ikke kalde mig slave af trends, men påvirkes alligevel meget af bevægelser i branchen, og Louis Vuitton må virkelig siges at have fået comeback denne sæson (se også mit indlæg her). Og så er det et fint eksempel på, at man aldrig skal sige aldrig når det kommer til mode – og at de fleste tendenser altså vender tilbage på det ene eller andet tidspunkt. Jeg har købt en taskerem til den, så den kan bæres crossover. På trods af ikke at kunne rumme min gigantiske iPhone 6+, synes jeg alligevel godt om størrelsen.

LOUIS VUITTON MINI POCHETTE + BAG STRAP

8 comments

 • Jeg elsker også at finde gamle sager frem. Har fundet min gamle ruskind coat frem igen fra Bruuns bazaar. og igen hivet flared jeans ud igen…uh..
  Jeg har også lidt fra LV tiden, bl.a noe tasken, men den har jeg gået med on and off selvom det ikke var moderne der :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • host!

  linket til ‘søster’ er til andpants, hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Må jeg spørge hvad du har givet for remmen og hvor du har købt den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den kan købes hos Louis Vuitton for cirka 1600kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at diverse trends bender tilbage, nogle gange bliver ens gamle sager trendy igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LITTLE CELINE-ISH