MAYBELLINE WONDER NUDE GIVEAWAY WINNER

IBS FASHION STUDIES

LKM
Kan I huske mine indlæg omkring de udenlandske modestudier IBS? Hvis ikke, så synes jeg virkelig, at I bør tjekke indlæggene ud her (generel info) og her (interview med en studerende). For mit vedkommende, ville det være en langt mere oplagt udnyttelse af et “sabbatår”, selvom jeg har stor respekt for de, der vælger andre veje – men havde jeg haft muligheden rent økonomisk efter STX, havde jeg helt klart valgt en af disse skoler. D. 31. marts er der ansøgningsfrist, og jeg har undersøgt lidt forskelligt om følgende studier, som jeg finder ekstra-interessante:

London School of Fashion: På London Collega of Fashion kan du kombinere dine forskellige kompetancer og interesser i modebranchen med hinanden – og lærer både om mode, kommunikation og marketing. “Oplægget er lagt således at du både udvikler din kreativitet og giver dig grundlæggende forretningsevner. Du studerer blandt andet mode, trends, indkøb, marketing, PR og salg. Gennem dine studier får du en dybere 
forståelse for branchen og
 lærer hvordan du kan gøre din store 
interesse for mode til en karrieremulighed. Fremtidige jobs kan være som for eksempel PR-­agent,
 stylist, sælger, indkøber,
 produktudvikler eller
 modejournalist.” Læs mere om skolen her.

Berkley i New York: Skolen er placeret i det inspirerende og spændende New York, og har særlig fokus på Fashion Merchandising & Management. Hvis du drømmer om en karriere indenfor præcis denne profil, er skolen et supergodt udgangspunkt og kan være med til at skabe de rette forudsætninger for at nå langt i branchen. “I løbet af din studietid vil du udvikle en stor forståelse for hvordan virksomhedsøkonomi og marketingsstrategier anvendes i modeindustrien. Du vil lære om hele arbejdsprocessen fra produktudvikling til forbrugeradfærd. Du vil ligeledes arbejde med trendanalyser, ikke kun hos forbrugeren, men også i modebranchen som en helhed. Det her er uddannelsen for dig, som gerne vil arbejde som f.eks. modeassistent, trendanalytiker eller indkøber.” – læs mere om uddannelsen og optagelseskrav på Berkley her, om studieboliger her, og om Campus Berkley College her.

Der kan læses mere om IBS her og her. Det virker som en helt vildt unik og fantastisk mulighed for oplevelser, erfaring i branchen, networking og læring, og jeg er i hvert fald tændt!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED IBS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAYBELLINE WONDER NUDE GIVEAWAY WINNER