FEELING CLASSY

ÆGGEMAD DELUXE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Æggemader minder mig om min barndom, hvor min mor og jeg yndede at spise sådanne til frokost i weekenderne. Det har derfor en hyggelig og rar genklang for mig – men har i mange år været lagt på hylden til fordel for de mere eksotiske avocadomadder. I morges fik jeg dog lyst til en æggemad, og lavede en lidt opdateret version med trøffelmayo og smørstegt rugbrød. Det er en let og lækker lille ret, og fremgangsmåden er som følger:

1. Kog to æg 6,5 minutter. 2. Rør lidt almindelig majonæse sammen med lidt trøffelolie. 3. Smørsteg et tykt stykke rugbrød (jeg foretrækker nybagt rugbrød). 4. Smør trøffelmayoen ud på rugbrødet. 5. Skær æggene ud (ovenpå rugbrødet, så æggeblommen flyder let ud). 6. Top med purløg, salt og peber – og voilà!

12 comments

 • Cecilia

  Er helt forelsket i tallerkenen, hvilket mærke er det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Hey Marie, ved du – eller har du mulighed for at finde ud af – hvor stellet er fra? Det er simpelthen så fint. Håber du kan hjælpe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie J.

  Hej, jeg tænkte om du har nogen idé om, om ASOS snart sender en rabatkode ud? Mangler lidt til sommergarderoben, men synes tit at tilbudene og rabatkoderne kommer lige EFTER at jeg har bestilt. Så hvis jeg kunne undgå det denne gang, ville det være dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Der er generelt ikke meget gang i rabatkoderne her i start forår, fordi alle de helt nye forårsvarer er ude, så du må nok desværre vente halvanden måned/to måneders tid :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Olesen

  Hej

  Lige et totalt emneskift…
  Hvorfor kan man på bloglovin app’en ikke læse dine fulde indlæg? Jeg synes nemlig det er irriterende at skulle videresendes til hjemmesiden så det ville være super dejligt hvis du kunne gøre så man kunne læse det hele. :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er en beslutning fra bloggers og min side af, og har noget at gøre med sidetal og layout, som ændres, når man følger med gennem BlogLovin :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ih, jeg er altså så vild med den (snart ikke længere helt) nye måde, du tager billeder på! Alt bliver så pænt, selv æggemadder :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Marie! Ville bare lige høre hvad din nye skrift hedder? Den, der bruges som skrift i selve indlæggene. Den er ret fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEELING CLASSY