TESTING "WONDER NUDE" & GIVEAWAY

10 THINGS YOU (MAY) NOT KNOW ABOUT ME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.
1. Jeg kalder smukke drenge for “filajser”.
2. Jeg ELSKER trøfler – og jeg har stort set ikke spist andet end trøffelpasta de sidste par dage (smelt smør på en pande, hæl fløde på, derefter diverse svampe – jeg kan godt lide portobello, og så trøffelolie og eventuelt friske trøfler).
3. Jeg har altid friske blomster i min lejlighed, og ser det som en kæmpe hverdagsluksus.
4. Jeg kommer oprindeligt fra en lille by udenfor Næstved på Sydsjælland ved navn Holme-Olstrup (Bonbonland, Nissebanden… Ja, det er muligvis den sejeste fucking by at bo i som barn).
5. Jeg er instruktør på en nyfortolkning af Shakespears “En Skærsommernatsdrøm”, og så spiller jeg selv med i musicalforestillingen “Baz”.
6. Alle mine bedste veninder kommer oprindeligt fra provinsen.
7. Jeg er lykkelig over mit liv, og kan sommetider tage mig selv i at smile hæmningsløst over det. Og jo, det må man gerne sige højt. Sådan burde alle have det.
8. Jeg ser i øjeblikket Modern Family og ELSKER det, på trods af egentlig ikke at være en serie-pige. Og min yndlingskarakter er klart Cam.
9. Jeg kan godt lide at gå rundt i byen, på museum eller i parker med ekstrem høj musik i ørene og bare lade tankerne flyde. Det giver mig ro og inspiration.
10. Jeg ELSKER at danse. Når mine veninder er i min lejlighed, danser vi gerne rundt på mit afghanske gulvtæppe.

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTING "WONDER NUDE" & GIVEAWAY