GET INSPIRED BY AMALIE RØGE

YOUNG PEOPLE TRAVEL CHEAPER

sas

Kan I huske mit sidste rejse-indlæg med billeder fra mine ferier og et godt tip om SAS Ungdom? Ellers kan indlægget findes her!

Jeg elsker at rejse – og glæder mig til at spendere et par dage i London med min kære lillesøster Lærke! Vi rejser faktisk i dag, og er væk indtil tirsdag aften. London er en af de byer, jeg faktisk har besøgt en del gange – både i businessforbindelser, men særligt som ferie, da det er en by, der kombinerer to af mine favoritinteresser: Mode og musical. Denne gang skal vi spise rigtig god mad, besøge museer, se mindst to musicals og så selvfølgelig shoppe.

Blandt mine europæiske storbyfavoritter tæller (udover London) bl.a. Paris, Rom, Milano og Barcelona – byer, jeg har fantastiske minder fra, og som jeg klart har intention om at besøge igen indenfor de næste par år! Sidstnævnte flytter én af mine bedste venner faktisk til snart, og jeg tænker at besøge ham en gang eller to i løbet af det halve år, han skal studere dér. Jeg drømmer desuden om at rejse rundt i verden – og specielt “store” destinationer som New York og Tokyo trækker i mig.

SAS Ungdom giver os under 26 år mulighed for at rejse billigere – og lige nu kører de en konkurrence (igen; for os under 26), hvor man kan vinde to flybilletter til en valgfri destination i Europa, og det er superlet at deltage: Det eneste, man skal gøre, er at skrive i kommentarfeltet på Facebook hvilken storby man gerne vil rejse til, hvorfor – og hvem man vil tage med! Deltag i konkurrencen her.

SPONSORED BY SAS

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY AMALIE RØGE