LONDON BABY!

WHEN IN LONDON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her på anden-dagen har vi været på den obligatoriske shoppetur i området omkring Bond Street og Oxford Street. Og vi har begge købt en del – som I nok kan se, har jeg både svinget kortet hos Brown’s Fashion, Balenciaga, Louis Vuitton, Selfridges & Co. og Isabel Marant. Av! Jeg lover at lave et decideret indlæg med oversigt over, hvad vi har lavet, hvad vi har shoppet, og hvor vi har været – men lige nu skal Guggi og jeg i karbad, spise jordbærtærte og se Danmark har Talent.

12 comments

 • London er en fantastisk by! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du gør det igen: det tegner til at blive et vildt år på din købefront! Btw. det her er monster underligt.. Jeg vågnede med tømmermænd i går, og så slog det mig: jeg gad virkelig godt, at se dig lave et indlæg hvor du skitserer din stilmæssige udvikling / hvilke mærker du igennem tiden har være tilhænger af. Måske er det et kæmpe stykke arbejde for dig, at lave en “tidslinje for vilde kaniner” – men ikke desto mindre kan jeg fornemme, at du gennem tiden har udviklet dig enorm meget når det kommer til din brug af mærker, stil og ja brug af farver. Måske giver det mening for dig, at lave et indlæg.. og måske ikke.. Ville blot dele mine tanker. Hav en fortsat herlig tur med Lærke i London!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er da en rigtig god idé – den skal jeg lige tænke over! Hav en god tømmermændssøndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget misundelig!! :)

  http://laulay.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gleder meg til å se hva du har kjøpt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, ja, alle de lækre brands – spændt på, hvad der gemmer sig i dem! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, glæder mig til at se, hvad poserne gemmer på :D

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON BABY!