SAFARI STYLE

PUBLIC LOVE – ARE THEY BACK TOGETHER?

s
Der er mange fantastiske ting ved at kunne dele ud af min person online, men bagsiden af guldmedaljen er forudsigelig og grum; for det er eddemaeme svært at prøve at finde ud af sit privatliv, når man hele tiden konfronteres med kommentarer fra læsere, der ret beset ikke aner, hvad der sker i mit hoved eller i mit liv. Jeg taler selvfølgelig om bruddet mellem Sophus og jeg. Jeg er pludselig blevet en slags sladderportal i Gossip Girl format, hvilket på ingen måde har været min intention. At jeg bliver konfronteret med spørgsmålet fra egne venner og personer i mit netværk er forståeligt nok, men når mine veninders bekendte nysgerrigt spørger ind til Sophus’ og min relation, bliver jeg sgu nærmest bange. Jeg er fuldstændig klar over, at vores forhold fra start har været meget public, men at vi er blevet dyrket som par, er virkelig en overraskelse og egentlig også lidt skræmmende for mig.

Det er selvfølgelig en brøkdel af de kommentarer, der tikker ind, der beskæftiger sig med emnet – men nu er der alligevel kommet så mange, at jeg vælger at lave et indlæg, der beskæftiger sig med det store spørgsmål: Er de sammen igen, eller er de ikke sammen igen? Og svaret er, at det er vi ikke. I hvert fald ikke lige nu.

Jeg elsker ham utrolig højt, og spenderer meget tid med ham, hvilket vi begge nyder – men uanset, hvad man som tilskuer tror, man kan tyde og læse ud af Instagrambilleder og indhold her på bloggen, så må det altså være min egen sag at finde ud af mit privatliv, og der vil altid være en en masse ting i vores forhold indbyrdes, som I aldrig vil, og aldrig har været, indviet i, og som I egentlig ikke behøver at forholde jer til eller tage stilling til. Det hele er meget sensitivt lige nu, og derfor er det ekstra svært at håndtere, med kommentarer flyvende i alle retninger. Af samme grund kan jeg heller ikke give gode råd i forhold til at komme videre efter et brud, eller omkring dét, at bevare venskabet med en ekskæreste, for det hele er meget komplekst og alle situationer er forskellige.

Hvis der var decideret positive nyheder, skulle jeg nok lade jer vide besked. Jeg er et ægte menneske – ikke en fiktiv figur, hvem man kan gætte næste træk hos og analysere sig frem til et plot omkring. Tingene er mere uforudsigelige og svære i det virkelige liv. Men nu har I da fået lidt afklaring på situationen. Jeg håber, I forstår.

56 comments

 • Caro

  Hej Marie

  Jeg vil egentlig bare gerne vide, hvor billeder/stillsne er taget fra? gætter på en film, men hvilken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hede

  Så mange har allerede skrevet og jeg tænker, at jeg ikke vil bringe så meget af det samme op på banen. Dog vil jeg lige informere, at min interesse for dit privatliv er stor, men ALDRIG så stor at jeg har været egoistisk og respektløs overfor dig, for sådan har jeg set alle de vanvittige mange spørgsmål, tags og jeg skal komme efter dig af beskeder, på instagram. Du har ret, det har været chokerende så meget I er blevet dyrket som par, og jeg tror det må være svært i disse tider, hvor i muligvis ikke trives bedst, men måske har fundet noget af kærligheden igen. Så hvorfor folk dog ikke bare kan respektere det, at man behøver plads, at man ikke behøves at have stilling og styr på alt i livet, bare fordi man er en gudeskøn blogger? Det jo ganske simpelt: vi alle er mennesker. Nok om det. Er jeg bare den eneste der virkelig har glædet mig over at se dig SÅ glad “igen”? Selvfølgelig har du altid været den positive, energisk Marie, samt stor livsnyder af en blogger(vi elsker dig for det!), men vi som beskuer kan også se når du virkelig virker lykkelig på et par billeder(virker, for sandheden er ikke altid lige så simpel!), og det har du gjort specielt med Sophus på det seneste(og dine andre veninder, venner, familie.. osv). Det er blot bemærkelsesværdig, da det var ikke noget vi ikke så meget af i starten af efteråret. OG det vildt så glad man kan blive af at se dig glad. Bliv endelig ved, lad dig ikke ødelægge af små teen-girls der lider af mangel på sladder i gym. klassen. Nu vil jeg lade dig få dit privatliv, for det fortjener du, samt at du fortjener at være lykkelig! Der er en længere historie bag billederne, det jeg fuld ud klar over og det er ikke en vi andre skal eller bør deles med. Du har nok at se til, og jeg håber i al din frustration og forvirring i kærligheds livet, så oplever du lykke og glæde. Og hvis du vil dele det med os? SO DO IT! Ingen skal bestemme over dig! Vi er mange der støtter og interessere os for dig herude, selv os der ikke kender dig. Held og lykke til, kære Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sødeste Marie!
  Først og fremmest synes jeg at du skal være stolt over at du som blogger er nået så langt med din karriere, at du på mange måder bliver betragtet som en kendis/idol/rollemodel hos mange af dine læsere.
  Jeg vil derudover gerne påpege at jeg synes at de der kommentarer om at du har en “jeg-er-for-kendt-til-det-her-sted”-attitude osv, er frygtelige irriterende… jeg har boet i USA, og hold op, hvor er det en ting Danmark burde blive bedre til – ikke at tilbede janteloven!
  En kæmpe del af den amerikanske befolkning går rundt med netop førnævnte attitude, og det er så befriende!
  Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  For mig handler det om en lidt usynlig grænse.
  Jeg har da også tænkt, om I var sammen igen, det tror jeg, vi er mange, der har. Men der er forskel på at tænke tanker inde i sit hoved og på at spørge så direkte ind til noget så privat.
  Desuden er dit forhold til ham jo slet ikke den primære grund til at læse din meget inspirerende og skønne blog.
  Jeg forstår så udmærket din frustration.
  Vil forresten rose indlægget – jeg synes, du rammer ned i noget vigtigt.

  God dag! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Virkelig fint formuleret indlæg. Du er simpelthen for sej, Marie!! Jeg ønsker dig alt det bedste og sender MASSER af god karma din vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læste lige kommentar igennem og det er da pudsigt hvordan alle lige pludselig er blevet Dr Phil. Man ved sgu man har made it når folk begynder at skrive privat til en på facebook, det næste bliver vel at folk holder demoer på nørreport med hjerte formet skilte og kræver svar på dit kærligheds forhold.
  Det jeg prøver at sige er at hvad end folk gør så må man sgu stå fast og sige det rager ikke fucking dig. Og lidt kunsterrisk nøgen frihed på instagram har aldrig skadet nogen.! Fuck the rest. Do what you want!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er en af de meget nysgerrige! Må ærligt indrømme, at jeg den seneste tid har ventet(håbet) på et indlæg om dette! Men lige så nysgerrig jeg er, lige så glad er jeg for, ikke at være i dine sko pt. Der er ikke noget mere svært i verden end at holde styr på sit eget liv og da især kærlighedsliv, så hvor må det være forfærdeligt, samtidig at skulle forholde sig til os nysgerrige, der sidder bag skærmen! Det er dit liv og hvor er det fedt, at du deler så meget, men hvor skal du også bare have lov til at være et menneske som alle os andre, og have et privatliv! Jeg ønsker dig alt det bedste, om det bliver med Sophus eller ej, og også selvom du måske ikke deler det med ‘os andre’. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silli

  Hej Marie. Ifølge en ret kendt teoretiker ved navn Goffman, så er vores liv bygget op omkring livet Frontstage og livet Backstage. Fronstage skal forståes, at det er her du spiller forskellige roller alt efter hvem du er i selskab med. Her behersker man sig på sin vis, og man forsøger at indrette sig efter sin interaktion med andre mennesker. Backstage er dit privatliv i en lidt mere almen forståelse. Deep backstage, som der også er noget der hedder i dag, pga de mange medier og fordi mange offentlige personer har været nødt til at stramme endnu mere op omkring deres privatliv, er alt det intime. Alt det, man ikke ønsker offentligheden skal blande sig i. Og det er desværre her jeg tror det går galt for dig. Jeg har fuld forståelse for, at det må være svært som blogger at finde en perfekt balancegang mellem ens private og ens offentlige liv. I min optik kan du ikke invitere dine læsere ind i din deep Backstage sfære, for dernæst at klandre dem for at blande sig. Du må simpelthen vælge, om du inviterer dem ind backstage i begrænset omfang, eller om du inviterer dem videre ind i din deep Backstage sfære.

  Jeg tror mange af dine læsere er helt unge piger, hvis nysgerrighed uundgåeligt bliver pirret af både billeder og tekst der omhandler dit og Sophus’ forhold. Og det synes jeg ikke du kan se bort fra, og jeg synes heller ikke du på den måde kan lægge “skylden” over på dem. Som jeg ser det, har du selv skabt det indhold, der har ført dig her til. Det er jo lidt det man gør som blogger, ikk’? Din blog har udviklet sig meget gennem årene, og hvis du ønsker at fremstå som en mere offentlig person nu, og ønsker at dele mindre, end du gjorde en gang, så tror jeg du er nødt til at indvie dine læsere i det. Husk på at mange måske har fulgt dig trofast i mange år, og måske har været vant til at du altid har delt enormt meget ud af dig selv. Jeg tror du er nødt til at opbygge din blog, dit univers, dit brand om du vil, efter hvordan du ønsker dine læsere skal “opføre”sig. I stedet for et indlæg som dette, kunne du måske tænke i retningslinjer, eller du kunne helt vælge at ignorere nysgerrigheden og lade den udfase af sig selv. Men så er du nødt til ikke at fodre dine læsere med en grund til, at være nysgerrige!

  Som sagt, så tror jeg virkelig du er nødt til at finde ud af og beslutte, hvor din grænse går, og hvor meget af din helt intime private sfære du vil dele med dine læsere. Jeg tror desværre ikke du kommer udenom, at DU også er nødt til at ændre DIN dagsorden. Dine læsere er jo i sidste ende et produkt af noget, du selv har skabt.. :-) Både på godt, og som det har vist sig her – på ondt.

  Respekt herfra – håber du kan bruge min kommentar til noget. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Amen! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Meget klogt og fornuftigt sagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martinr

   Hold da op hvor skille man tro at man gik i 1.g igen, folk skal de bare respektere hendes privat liv. Der er noget der hedder almen pli. Hun er blogger, og vi som læsere for de ting af vide som hun ønsker, intet andet, og intet andet skylder hun os at dele med os.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kan af en eller anden grund ikke svare på din kommentar til min kommentar, så den kommer her :)
  Tak for svaret! Jeg respekterer dine følelser og din holdning til emnet. Jeg er nok bare den kyniske type, der ikke kan lade være med at finde det en smule naivt, principielt at nægte at prioritere indholdet på de sociale medier, når mange tusinde følger med. Men nogle gange ville det nok klæde mig at være en smule mere naiv, så hvem er jeg til dømme dig. Det vil jeg lade være med. Jeg håber, at du kan finde en balance i hele det her ræs, der gør at du kan udleve din passion for blogmediet, mode mm., uden at skulle stå for skud som privatperson.
  Alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Marie.

  Du er simpelthen SÅ sej.
  Tænk, at bringe så følsomt et emne op, og endnu engang lade folk analysere og kommentere..
  Du har min største respekt!

  Jeg læser din blog og værdsætter dine skarpe meninger om mode og stil – Du inspirerer mig.
  Dit kærlighedsliv er dit og kun DIT!!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak for den fine kommentar, søde Julie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia

  Hahaha, holy fuck. Da jeg MEGET hurtigt kørte forbi dette indlæg, og KUN så billederne (en aflang colage i sort/hvid), synes jeg meget kort det lignede en række scanningsbilleder af en gravid mave. Blev helt glad for jeg så totalt forkert, haha! Ej, lidt seriøsitet. Skal gerne indrømme jeg selv har været ovenud nysgerrig, og set og læst alle kommentarer på insta. Men alle fortjener privatliv, selvom de er en meget offentlig person. Det var jo ikke for ingenting de kendte gik amok over NETS-skandalen. Det kan selvfølgelig ikke helt sammenlignes, men det var selvfølgelig også snak om privatlivets fred. Forstår de slags pros and cons folk kommer med, men vil sige det i bund og grund er om privatliv, og det er aldrig sjovt når folk ”graver” så dybt ind i ens privatliv. Rodet kommentar, i know.
  Ps. Du for sej. Du har sgu gjort det godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hahahahahahha, shit, det havde været en hel anden historie så. Men sikkert med ligeså blandede kommentarer :-D
   Men mange tak for kommentaren!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maia

   Helt vildt! Håber dog det kommer en dag, da jeg ved det er noget du ønsker :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda k

  Hvor er du sej Marie!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det må sku ikke være sjovt at befinde sig i en-real-life-episode af Gossip girl (ikke ironisk – fy for pyffer og det skrev du sku da også!) Jeg læser din fede mode blog og det andet bliver jo bare se og hør snask som ikke hører sig hjemme, og som du helt burde ignorere! Folk kan da få lov til at undre, men man spørger sku da ikke – det er bare uforskammet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, ja, det er sgu lidt vanvittigt. Og ikke noget, man sådan rigtig ønsker sig, vel? Jeg er glad for, at du læser med – bliv lige ved med det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Ville det så ikke være en ide IKKE at ligge nærmest nøgenbilleder ud af hinanden?
  Jeg er egentlig pisse ligeglad om i er sammen, men du tigger da nærmest om at folk spørger med alle de billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Som sagt – jeg har ikke lagt nogen nøgenbilleder ud af Sophus – eller af ham og jeg sammen. Hvad han lægger op er hans sag. Og nej, det vil jeg egentlig ikke mene er at tigge om spørgsmål til mit privatliv. Uanset hvad, jeg lægger op, faktisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Enig!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Hej Marie!
  Jeg har godt nok også lagt mærke til den enorme opmærksomhed jeres billeder har fået på instagram både dine og Sophus’. Jeg følger jer begge.
  Du skriver at du er forbavset over at folk dyrker jer som par. Hvordan kan man lade være? Det her er ment på den bedst mulige måde! I er jo begge to enormt smukke, dragende, spændende mennesker! Jeres forhold blev udstillet meget lidenskabeligt og fantastisk, jeg kunne godt blive helt revet med af jeres unikke kærlighedsboble. Der er og var noget eventyrligt over jer begge og sammen gav det bare mening! Det lyder sikkert enormt sygt at jeg har fulgt så meget med, men jeg kunne ikke lade være! Det var inspirerende.
  Men derfra også til at spørge ind til det, tage veninder på jeres billede og kommentere det som var det Gossip Girl (helt fair sammenligning btw) er helt forrykt og noget jeg aldrig kunne finde på! Folk skal også huske på, som du selv har været inde på i kommentarerne, at man kan fortolke noget, men man ser jo også kun få sider af jer på instagram og bloggen. I er begge kunstneriske og kreative og der vil altid være nogle nuancer man skærer fra og ikke deler! Det er som om folk slet ikke tænker sig om!
  Håber du kan se det positive i denne besked (og du ikke tror jeg er for crazy stalker agtig)!
  Jeg er læser gennem lang tid og hvis i finder sammen igen vil jeg klappe i mine små hænder for i var sgu et it-par. Hvis ikke, så overlever vi læsere nok hvis også du har det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak skal du have – jeg er glad for, at du ser indlægget på dén måde, og kan forstå mig. Og ja, vi blev jo et lidt offentligt par, men kontra min ekskæreste Kaspers og mit forhold, blev det jo noget helt andet med Sophus, så på dén måde overraskede opmærksomheden mig. Men tak for den skønne kommentar – det var dejligt at få den drejet dén retning :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Girl, you rock! Fuck the rest.
  Jeg er her for den sindssygt skarpe modesans, intelligente humor og velskrevne indlæg. Jeg er lidt ligeglad med, hvem du hygger med, jeg håber bare du hygger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noah Sirkis

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Marie.

  Jeg forstår godt at du synes det er træls, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at tænke på, at du ikke kan have lagt et billede op af dig og din ekskæreste, hvor du kysser ham på kinden og i står meget tæt eller at han ligger et billede op af dig med bar røv, uden at tænke på at det må sætte nogle tanker igang om hvorvidt i er sammen eller ej – også selvom det ikke rager nogen som helst i virkeligheden. (Altså om i er sammen igen). Men din egen gøren og laden og deling af meget private billeder gør jo unægtelig at folk stiller meget personlige spørgsmål, som kunne være undgået ved at dele sådanne billeder. Det er jo desværre det skinbarlige sandhed at man nu til dags står for skud, når man vælger at dele den slags på offentlige medier. Det jeg egentlig mener er, tænker du ikke på om du kunne have undgået dette emne du ikke bryder dig om, såfremt du ikke havde delt den slags billeder på din instagram, som du jo deler med mange mennesker som ikke kender dig?

  Det første jeg tænkte da jeg så et billede af jer sammen på instagram var, hvornår der mon kom et indlæg hvor du var nødt til at forholde dig til den slags spørgsmål.
  Det er jo ret trist at man skal censurere sit liv, men det er vel den måde man undgår at snakke om ting man ikke orker at snakke med fremmede om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hej Mette.

   Jeg tænkte også nok – at dette spørgsmål ville komme. Og her vil jeg lige sige, at jeg altså ikke selv har lagt nogle billeder ud af os i intime situationer på noget tidspunkt siden vores brud: At man vælger at følge Sophus og sende ham private beskeder med spørgsmål til vores forhold må man hjertens gerne gøre, jeg synes bare ikke nødvendigvis, at jeg skylder at svare på dette; for jeg vælger med vilje ikke at poste denne type materiale. Og desuden vil jeg pointere, at det jo ikke betyder, at vi er sammen igen – f.eks. er nogle af billederne ret gamle, og altså ikke specielt aktuelle i deres indhold.

   Og nu vil jeg ikke sige at det handler om, at jeg ikke “orker at snakke med fremmede om det”, når jeg rent faktisk vælger at publicere dette indlæg. Det er bare mere kompliceret end som så, og noget, man skal kende os og vores forhold for at kunne sætte sig ind i. Og det kan man ikke nødvendigvis som beskuer til et par billeder på Instagram. Det kan mine egne veninder og familie knapt nok :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Arg, havde skrevet en laaaang kommentar, men min telefon gik ud, før jeg fik den postet, og nu orker jeg ikke at gentage den. Essensen var vel dybest set den samme som Mettes, omend lidt mere fintfølende.
   Kærlighed er forbandet svær, og helt sikkert endnu sværere, når man udover sine egne følelser og spørgsmål skal forholde sig til vildt fremmedes. Jeg er ikke den store tilhænger af janteloven, ej heller fan af frasen ‘når man stikker snuden frem…’, men kan alligevel ikke lade være med at tænke, om du ikke selv har overvejet det indhold, du (og Sophus) har lagt ud på Instagram, ville skabe opmærksomhed og gøre dine følgere nysgerrige? (nu nævner du selv, at du ikke har lagt billeder ud af jer to i intime situationer, men du har gentagne gange repostet billeder, Sophus har taget – hvilket jo unægteligt kobler jer sammen i mere eller mindre intime situationer). Jeg er helt med på, at det må være grænseoverskridende at modtage private mails fra fremmede med spørgsmål til dit privatliv, men det tænker jeg, at du må have prøvet før? Som du selv er inde på, har du jo i længere tid været en form for offentlig person, omend din ‘kendisfaktor’ (undskyld ordet, men i mangel på bedre) måske i nogen grad begrænser sig til det skrevne ord på internettet.
   Og øv, jeg får slet ikke formidlet det, jeg ønsker. Dette er ikke en kritik eller en ‘du er selv ude om det’-kommentar, for jeg kan sgu sagtens forstå dine følelser omkring situationen, bare ikke præmissen for følelserne. Du, som deler så meget, og sætter pris på dine følgere, der beundrer din nye taske og liker billederne af din morgenmad, bliver ubehageligt til mode, når de udviser interesse for billeder, der kobler dig og din ekskæreste?
   Jeg undrer mig bare, fordi du jo selv har udråbt dig som narcissist (go girl!) og åbenlyst elsker opmærksomheden og interessen fra os læsere og følgere. Det er svært for mig at forstå, at på et medie som Instagram, hvor alt er så opstillet, at du så ikke har overvejet konsekvenserne af de billeder, der bliver lagt ud af dig? Har du aldrig overvejet at have en privat profil til private billeder? Eller bede Sophus om at droppe billederne indtil I selv har regnet ud, hvad der foregår imellem jer?
   Sikke mange spørgsmål. Til sidst bare et tak for dig og for bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg forstår dig godt, og forstår også godt dit spørgsmål, som jeg har besvaret et par gange i denne kommentartråd – og som jeg også siger der, så vidste jeg godt, at spørgsmålet ville komme. Jeg vil igen pointere, at uanset hvad, man lægger ud online, så er det grænseoverskridende at SÅ mange mennesker tager SÅ meget stilling til én. Ang. Narcisisme, så er der bare forskel på spørgsmål omkring noget svært og meget personligt, som jeg knapt nok selv forstår, og f.eks. spørgsmål til min forkærlighed for materielle goder og musicalsange. Jeg vil, og har aldrig villet, bestemme over indholdet på Sophus’ Instagram (men tro mig, jeg har alligevel stoppet ham en del gange, hehe), og nægter simpelt hen at lade mig diktere i forhold til indholdet på mine egne medier. Netop derfor laver jeg dette indlæg – for at give de nysgerrige afklaring. Forstår godt, at din tone er god – og jeg håber, at det gav dig lidt svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig et fint formuleret indlæg, og du skal have major pluspoint for overhovedet at skrive om det – som du selv siger, så er det dit privatliv, og så er det bedøvende ligeglad med at du er lidt mere “kendt” end andre. Alle har ret til et privatliv, punktum. Og i lige præcis sådan en situation er det langt fra morsomt at have tilskuere på.

  Forstår ikke, hvordan Nikita har tolket dit indlæg som hun har – ved i hvert fald at det langt fra er alle der vil se det sådan. Håber du får styr på det hele, for sådan nogle kringlede situationer er frustrerende at befinde sig i. Alt det bedste til dig (- og da også Sophus).

  – V.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak for de fine ord, Viveca – det varmer med støtten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Sophie

  Jeg har enormt stor respekt for at du siger fra. At se hvordan så mange mennesker pludselig virker til kun at have én ting i hovedet: “ER DE SAMMEN IGEN?!” og tagger deres ven, veninde, mor eller far på jeres billeder på instagram.. Det er jo helt tosset. Som du selv skriver, er du en almindelig, ægte person, der har valgt at leve en del af dit liv offentligt: men så sandelig ikke det hele.
  Ingen brud er ens og det er så hårdt at befinde sig i situationen hvor det ikke bare er “jeg elsker ham ikke mere”, hvor der spiller mange flere ting ind, end man lige kan forklare. Ikke engang ens bedste og tætteste veninder kan forstå, hvorfor man gør som man gør. Jeg synes det er fedt du har skrevet det her indlæg, og jeg håber inderligt, at du finder ud af det hele i sidste ende. Kram og tanker til dig herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak skal du have. Det er virkelig som om, du læser mine tanker med dén her kommentar – og det er så rigtigt, at man knapt nok kan forklare andre, hvad der foregår inde i hovedet, fordi det er så svært at deale med. Tusind tak – og hav en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg synes det er virkelig, virkelig vigtigt og superflot du skriver det her indlæg. Jeg er en af dem, der har udvist interesse dog samtidig givet mulighed for ikke at godkende kommentaren eller besvare den. Jeg vil gerne understrege at den interesse har været velment. Ikke en indikation af at du ikke fortjener et privatliv – det gør du som alle andre – men netop fordi han har fyldt på din blog, nu fylder igen på diverse sociale medier, så har det virket som et naturligt spørgsmål. Jeg hepper sgu på dig, dit kærlighedsliv med Sophus eller Bo eller Simon eller Matias eller hvem du møder der slår benene væk under dig og lover at trække følehornene til mig. Så fedt at du siger fra, Marie, virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tak for den opbakkende besked. Det er jo vigtigt at understrege, at jeg ikke har været sur over kommentarerne, men at det bare har været for tæt på mig som privatperson lige i forhold til dette. Så mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Jeg håber indlægget får den ønskede effekt, så du kan få den ro du trænger til. Masser af kærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh kære Marie. Forstår dig SÅ godt. Det må være svært, når man ikke har mulighed for at komme videre i enten den ene eller anden retning uden alle disse kommentarer. <3 Ønsker dig det bedste og at du får fred til at finde ud af hvad der skal ske, uden du behøver at dele alt fra dit private liv.

  Fantastisk godt skrevet. Tror og håber, at mange vil forstå dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Hej Marie.

  Jeg vil rigtig gerne skrive dette i en selvfølgelig pæn og forklarende måde, så du ikke går i forsvarsposition, men forstår, hvad jeg mener.

  Meeeeen er dette ikke en smule overdrevet? Jeg læser lidt en “jeg-er-for-kendt-til-det-her-sted”-attitude, og det klæder altså sjældent nogen.

  Med ALT respekt for dit hårde og flotte arbejde, så er du jo en dansk blogger. I indlæget her, skulle man tro, du var amerikansk skuespillerinde, som dagligt blev omtalt i samtlige medier. Du føler dig som “Gossip Girl” og “I bliver dyrket som par”. Du skriver desuden ” Så må det altså være min egen sag at finde ud af mit privatliv” – Er det da ikke det? At dine søde følgere spørger ind til dit liv af interesse, betyder da på ingen måde, at de gør sig til herrer ovre hvad, der sker i dir privatliv. (Nogen spørger måske for privat, hvilket jeg totalt forstår kan være grænseoverskridende, men nu lægger I jo heller ikke ligefrem låg på jer selv, når I poster billeder sammen på f.eks intagram). Derudover tror jeg godt alle er klar over, at du er en “ægte person”, lige så vel som alle andre mennesker på jorden. Håber du forstår min kommentar, og du ikke ser den som negativ – det bliver sgu bare lidt for nykket og “I’m the queen of the world” til min smag :-)

  Hav en dejlig aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det håber jeg aldeles ikke, at du læser ud af dette indlæg, for det er langt fra min intention. Men at modtage private mails og Facebook-beskeder fra læsere, der har spørgsmål til mit og Sophus’ forhold er bare langt over min grænse, og faktisk ikke noget, jeg havde regnet med at komme ud for. Jeg synes, du fokuserer på de forkerte ting i indlægget og læser noget ud af teksten, jeg absolut ikke har ment – og som jeg inderst inde også ved, du ikke tror, jeg mener. Det er kunsten, men også der svære, ved tekstformatet. Og hvis det er tilfældet, kan du jo læse alt muligt andet ud af denne tekst også, hvis du vælger at hive en anden type citater frem. OG hvis det var således, tror du så seriøst, at det er sjovt at side i min situation? Tror du, det er let at bearbejde et brud samtidig med megainteresse fra unge piger, jeg ikke engang kender? Det er fandeme ikke særlig selvcentreret – det er almen frustration og sorg, vi snakker om her. Måske du kunne se det som en forvirret piges tanker om sit forhold, i stedet for absolut at gøre mig så egocentrisk og “I’m the Queen of the World”-agtigt, som du åbenbart finder mig. For det er sgu langt fra hvem, jeg er, eller hvad budskabet i dette indlæg er. Men man kan jo, som sagt, vælge at læse alt muligt ud af mine tekster – det ærger mig bare, at du ser mig på den måde.

   God aften :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Argh, jeg kan mærke, at den her kommentar stikker i mig. Har vendt og drejet dette indlæg i flere dage for netop at undgå kommentarer som denne, da det jo slet ikke er dét, eller den side af mig, jeg vil fortælle og vise med indlægget. Det er bare en afklaring. Lad nu være med at fortolke min facon. Og jeg har aldrig sagt, at jeg følte mig som Gossip Girl – slet ikke – men at formatet, det online sladder-agtige, er det samme. Hvilket det vel ret beset ér.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita

   Jeg er ked af den stikker i dig – det var bestemt ikke meningen, men som jeg læser indlægget (er helt klar over, at det ikke nødvendigvis er sådan, det er ment), så kommer det til at lyde vildt nedladende om dem, som har spurgt ind til det. Jeg forstår 100% at noget er for privat, og at det overskrider din grænse! Men den måde du formulerede det på, stak lidt i mig, og derfor fandt jeg det relevant at fortælle dig det, for ærligttalt tror jeg ikke, jeg er den eneste, som vil læse dette en smule for “overlegent”.

   Jeg er oprigtigt ked af din sorg, og jeg ønsker dig alt det bedste. Og at du forstår, hvad jeg mener. Er med på at mine “citater” var taget i en kontekst, men de var trods alt en del af indlægget, og jeg mener stadig, de får en lidt (i mangel på bedre ord) “ucharmerende” klang.

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Og det beklager jeg – det er absolut ikke min mening at støde nogen. Men jeg tror nu også, at du læser for meget ind i ordene, når dit fokus i indlægget kan være placeret på egocentrisme og “ucharmerende” overlegenhed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

   Jeg synes, det er en smule sjovt at se, hvordan du (Nikita) udlægger Marie som en indirekte arrogant person, blot fordi hun respondere til alle de spørgsmål omkring Sophus og deres forhold, hendes læsere giver hende konstant. Du skriver, at du godt ved, at der foreligger en grænse – men du forstår jo netop meget åbentlyst IKKE den grænse eller hvad Marie snakker om, når hun taler om privatliv. For mig at se, er det dig der fremstår som arrogant, når du på en meget indskrænket måde analyserer Maries tanker ud fra et indlæg. Vi er mere komplekse end det – og at udlede så mange negative ting ud fra et velovervejet indlæg, synes jeg er “overdrevet” (som du selv kalder Maries reaktion på de meget nærgående spørgsmål, hun får)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAFARI STYLE