GOLD PLATED SILVER BRACELET (ON BUDGET)

HUMMEL “MARATHONA” CAMPAIGN

sh
I har måske allerede set et sneakpeek, og selve skoen har jeg også vist på min Instagram-profil før, MEN… For godt et år siden skød jeg, sammen med min ekskæreste Sophus, kampagne for Hummels nye sneakers “Marathona” med den dygtige fotograf Mads Teglers, og ENDELIG kan jeg afsløre resultatet! Jeg er mega stolt af hele kampagnen, og håber, I også kan lide det. Udgangspunktet var min daværende lejlighed, og med et hold på knap femten mennesker, var pladsen trang – men det var absolut en sjov oplevelse, jeg aldrig ville være foruden. I forbindelse med kampagnen, vil jeg i perioden fra d. 2. marts til 8. marts gæste-instagramme hos Hummel.

15 comments

 • Stine

  Du ligner faktisk mere en professionel model end modelmanden selv – flotte billeder. PS. Total sej retro indretning – virkelig tjekket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lækker billedserie! Men havde dig og Sophus ikke slået op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det hele står jo i indlægget ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Berwald

  Hej Marie – Vildt lækker kampange!

  Jeg tænkte på. om du snart laver et indlæg om tidens trend? Jeg står i en kæmpe tøjkrise, og aner intet om hvad der sker i mode branchen lige nu og her.. Du laver altid de fedeste “A trend i dig” lign. indlæg, så det ville være fedt med et i den nærmeste fremtid, så jeg ved hvad jeg skal shoppe efter, haha ;-)

  Hilsen en kæmpe beundre af dig og din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Og jo – men generelt set går du ikke galt i byen med 70’er items lige nu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Og tak for de søde ord!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser så cool ud de sko!
  Lækre billeder! Kan vildt godt lide stylingen af dig med knæstrømper og nederdel <3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kampagnebillederne er vildt fede, men kunne ikke lade være med at bemærke boligindretningen. Det er noget af en anden stil, end den du har i din nuværende :-D Var det en blanding af dine og Sophus’ ting?
  Forguder din nuværende indretning, men synes bare, at den adskiller sig rigtig meget for din daværende :-D

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det var en blanding af mine ting og nogle, en boligstylist havde med – så der er faktisk ikke mange af mine ting iblandt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nøj et par flotte billeder. Endnu et bevis på, at du rummer enorm mange talenter. Jeg er imponeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Virkelig et flot stykke arbejde!

  Btw. du ser ret “markeret” (læs: bomstærk på den kvindelige måde) ud på billedet i stolen? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind tak! Jeg sidder også og spænder, høhø

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLD PLATED SILVER BRACELET (ON BUDGET)