PUBLIC LOVE - ARE THEY BACK TOGETHER?

GET INSPIRED BY AMALIE RØGE

wrh 1 2
24-årige Amalie Røge Hove husker I måske fra hendes blog Røge, som lige nu holder pause. Når hun ikke blogger, studerer hun tekstildesign på Kunstakademiets Designskole. Hendes stil er klassisk med et twist – og så går hun aldrig i korte shorts:

.
Hvordan vil du beskrive din stil?
Klassisk men kontrastfyldt, sans for detaljer og fokus på silhuetter og overflader. Hvad består din “uniform” af? Generelt løsere silhuetter for neden og en blazer eller en skjorte foroven – og i flere lag. Jeg føler mig nøgen med få beklædningsdele på – alene af den grund elsker jeg også de koldere måneder mere.

Hvor kan du bedst lide af shoppe? Den bedste måde at shoppe på for mig er at købe mange forskellige steder – highstreet, highend, secondhand og altid på ferier – her føler jeg at der kommer noget mere med hjem og der kan findes nogle fantastiske mere unikke scoops! På den måde får jeg variation og et større spænd I garderoben. Men jeg er altid klart mest til fysiske butikker så jeg kan røre og prøve! Hvad er god stil for dig? God stil er udstråling. De simpleste styles kan fungere på en pige med god udstråling – det drager mig at kunne gøre så meget med så lidt. Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Jeg inspireres af mennesker, former, billeder og kombinationer. Har du en yndlingsdesigner? Jeg er ikke så meget for at sætte navn på en specifik. Jeg tror ikke så meget jeg tænker i de baner, det er lidt en kombination af flere elementer der spiller ind for mig og jeg fokusere måske mere på interessante materialer, teknikker og stemningen. Og så er jeg elendig til navne!

Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Jamen jeg er nok ikke så glad for korte nederdele og shorts – de klæder mig bare ikke. Bedste fashionråd? Gå efter klassikerne med et twist. Og giv den gas med lag! Hvad ønsker du dig lige nu? Noget lækkert i ruskind, samt flere jeans!

22 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

PUBLIC LOVE - ARE THEY BACK TOGETHER?