ROCKIN SCARVES

CROCO BABIES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er disse herreinspirede Céline sko ikke bare PÆNE? Jeg havde set dem hos Kassandra (i KBH), og vidste med det samme, at de skulle med hjem. Jeg havde dog egentlig planlagt at vente og købe dem i London – men de viste sig at være langt dyrere dér, så jeg vendte tilbage til Kassandra for at investere i dem. Og det er jeg glad for, at jeg gjorde!

8 comments

 • Berit

  De er super smukke :-).. Har selv tænkt på at investere i dem, men er nødt til at gøre det pr tlf – og kan derfor ikke prøve :-(.. Hvordan er de i str? Har du taget din normale str eller..? Er normalt str 36 i Celine, men de er jo lidt smalle forrest i tåen, så måske man skal size op.. Håber at du kan hjælpe ;-)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har taget min helt almindelige størrelse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Hej Marie.
  Er Céline dyrere i London eller er det kun tilfældet med dette par sko?
  Grunden til jeg spørger er fordi jeg selv skal til London her om 14 dages tid, og har planer om at købe en Céline Trio taske, men da ikke hvis den er dyrere der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Punden er ret høj lige nu, derfor er mange ting dyrere – men tror at Trio tasken har ret fast pris i alle lande.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

   Okay, tak dejligt du gad svare. God weekend :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nogle gange så kigger jeg på billedet før navnet, når jeg scroller gennem bloglovin. Og det billede med de sko skrååååler bare “Marie Jedig – Vilde Kaniner”.
  Sjovt at man har sådan en fornemmelse om et fremmede menneske. Men de er i hvert fald smadder flotte og lækre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åh, det er jeg alligevel glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Ken

  Mega cool ;-) !!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCKIN SCARVES