PUBLIC LOVE - ARE THEY BACK TOGETHER?

CELINE BUM BAG

celine
Arj, jeg havde da egentlig ikke troet, at jeg skulle købe mig en ny taske – men bæltetasken fra Céline har spøgt i mig, siden jeg første gang så den. Jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg ville købe den, når jeg om to uger drager mod London, men da jeg besøgte én af mine favoritbutikker fornyligt (Storm i København), lå den og lokkede. Størrelsen er perfekt til at indeholde telefon, nøgler og pung – og den kan både bruges som bæltetaske med justerbar talje, eller crossover. Min kur mod forvirring er Céline-tasker og pizza. Følg med i næste afsnit, hvor jeg både er fattig, fed og forvirret.

17 comments

 • Rose

  Kære Marie

  Du lavede engang disse indlæg, der afbillede en inspirerende person (Sara Samucha etc.) Jeg knuselskede disse indlæg, og savner dem på bloggen. De blev for mig et udtryk for dit journalistiske talent, og dine professionelle fotografier.
  Efter at have set nogle af dine videoer (bliv ved, bliv ved, bliv ved!) overvejede jeg idéen om min tidligere favoritindlæg kombineret med det visuelle. Don’t know, men tror det kunne blive en succes, at se dine yndlings i aktion?
  kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jamen “Get Inspired By” kommer så sandeligt også igen – det var en sjov kategori, der desværre endte med at være virkelig tidskrævende. Men planlægger at genoptage succesen i foråret, og måske lave ét månedligt indlæg :-) Er glad for, at du kunne lide disse indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Marie!

  Jeg har set at du har en tictail – derfor tænkte jeg, at jeg måske kunne spørge dig om noget dertil :)

  Min veninde og jeg er igang med at oprette en shop nemlig, men der er godt nok mange ting, vi ikke forstår!

  Hvad skal man eksempelvis vælge under Tax? Det hele er mega forvirrende, men det ser jo så enkelt ud, når man endelig har fået det op og køre… håber du har nogle erfaringer og råd :)

  Mvh. Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg desværre ikke rigtig så meget om, da jeg jo sælger mit eget aflagte tøj er der stor forskel på dét, og at oprette en “rigtig” webshop :-) Så jeg ville skrive ind til Tictail eller spørge en revisor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så vanvittigt flot!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er nogen flotte køb du har gjort dig i år. Det tegner godt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Er du sindssyg, ja! Hehe. Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Så smuk den er søde Marie :)
  Hvad ligger den til? Kan ikke få den ud af hovde, virkelig smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er så fin! 9300kr. ligger den til :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den taske! Den er simpelthen SÅ flot. Minimalistisk og lækker. Åh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Tillykke med det fine køb!
  Fed bliver du trods alt nok aldrig selvom du så levede udelukkende af pizza ;-) Du er en petit og fin pige, Marie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, man ved jo aldrig! Men i hvert fald tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej det har du ikke gjort, den er så über, fantastisk, mega, over sej og vildt lækker. Nøjes med at nyde den på dig. Bønner mætter godt og er billig mad :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt at du stadig har overskud til at joke :-) indlægget i går har sat mange tanker i gang hos mig, jeg syntes det er vildt at folk er så nysgerrige….bevares jeg har da selv tænkt tanken om I var ved at finde sammen igen eller om I bare er de bedste venner. I bund grund bliver jeg bare glad for at se at I stadig ses.
  Tillykke med den nye taske – møg flot er den jo, og så må vi jo se hvad der sker i næste afsnit af gossip kanin ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUBLIC LOVE - ARE THEY BACK TOGETHER?