PUT A VEST ON, HONEY

ME & THE MET

designers
Kan I huske, da jeg fortalte jer om konceptet hos Me & The Met? Ellers kan I læse indlægget her. Det smarte ved netop denne webshop er, at man kan få leveret sine varer gratis inden for en time i hele Storkøbenhavn. Webshoppen fører brands som Designers Remix, Ganni og Filippa K, hvoraf førstnævnte har stået for designet af min nye frakke, som ses på ovenstående billede, og som er en del af deres lækre udsalgssortiment. Jeg er helt vild med navy i øjeblikket, og vil style den med andre nuancer af blå, sort, grå og hvid – og måske endda bruge den med et bælte i taljen som en slags blazerjakke. Lige nu ligger denne strik desuden på ønskelisten (og så er den endda på udsalg)! Jeg har fundet et par andre favoritter fra shoppen her:

eandtheet

SPONSORED BY ME & THE MET: 1. GANNI || 2. DESIGNERS REMIX || 3. VANESSA BRUNO || 4. FILIPPA K

12 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUT A VEST ON, HONEY