SPOTS OF LIGHT ON A RAINY DAY

FASHION BLOG AWARD 2015

giveaway
Argh, ved I hvad!? Jeg er igen i år nomineret til Modeblogprisen! Sidste år var jeg nomineret i hele to kategorier; nemlig som “Årets Kvindelige Modeblog” og “Årets Visuelle Koncept”, hvoraf jeg var så heldig at vinde sidstnævnte (se mit outfit fra aftenen her – og læs mit vinderindlæg her). I år er jeg nomineret som “Årets Kvindelige Modeblog” ved Modeblogprisen 2015 afholdt af Miinto, og jeg er elektrisk og megastolt over anerkendelsen! Prisen er jurybestemt, og jeg krydser alt, der krydses kan, for at blive den heldige vinder, der løber af med sejren. Jeg er oppe mod et skarpt felt bestående af Nemesis Babe (sidste års vinder), Rainbow Dash, og Fashion Polish (sidste års vinder af prisen for “Årets Nye Modeblog”).

I forbindelse med Modeblogprisen 2015 har Mokaï lavet en konkurrence, hvor der er en Mulberry “Mini Lily”-taske på spil, som jeg lige tænkte, at jeg ville dele med jer – og der er ikke blot én taske, på spil – men både én til dig, og en valgfri veninde! Der kan deltages og læses konkurrencebetingelser her. Vinderen findes d. 2. februar. (Konkurrencen er sponsoreret af Mokaï)

12 comments

 • Stort tillykkke med nomineringen
  Har desværre også det samme problem med linket…
  http://osnapitzmatilde.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • agnes

  Jeg kan heller ikke komme ind på linket. Kan du sætte linket ind som svar på min kommentar?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Linket er præcis det samme, så jeg kan ikke rigtig gøre noget. Ellers så find Mokaïs FB side og læs om konkurrencen dér :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tillykke med det! Jeg kan desværre ikke komme ind på linket – virker ikke om det virker for andre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mystisk, det virker her! Prøv at genindlæse browseren og prøv igen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Fashion Polish vandt ikke kategorien “Årets nye modeblog” sidste år. Det gjorde Northlittle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  STORT tillykke Marie! Det er så fandes velfortjent! Du bliver ved med at imponerer mig år for år – og når jeg virkelig skal tænke over hvilke kvinder jeg beundrer og finder inspiration fra, så kommer jeg i tanke om kvinder som Emma Gad, Karen Blixen men så sandelig også dig! Tak fordi du blogger, inspirerer , men også fordi du virker som et enormt sødt og jordnært menneske. Det er en kæmpe fornøjelse at følge dig, og jeg håber at det kan vare ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor er du bare skøn; mange tak, søde Maja!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPOTS OF LIGHT ON A RAINY DAY