10 THINGS I HATE TO ADMIT

WHY DECEMBER IS SO FUCKING AMAZING

s
Ja, ja – det regner, det er skide koldt, man er bleg, og folk vrisser af én på gaden. Men december er så meget andet end negativitet og dårlige hårdage – og jeg har lavet en lille liste over mine favoritting ved december. I må meget gerne komme med tilføjelser i kommentarfeltet!

1. Varm kakao: Jeg kan drikke varm kakao med flødeskum som et velfungerende, voksent menneske, uden at nogen stiller spørgsmålstegn. 2. Fest: Jeg har en undskyldning for at feste og danse min røv i laser til diverse julefrokoster og selvfølgelig til nytårsaften. 3. Badekar: Der er endvidere en undskyldning for at fylde badekaret med dyre dråber vand og ligge i opløsning indtil badevandet bliver helt koldt. Og JA – jeg har fucking badekar i min nye lejlighed. med LØVEFØDDER. 4. Pakkekalender: Fordi min skønne mor har lavet en pakkekalender til mig med en ny, praktisk, indflyttergave hver dag. I dag fik jeg f.eks. flåede tomater. Not bad! 5. Penge: Jeg har en undskyldning for at bruge penge – både på andre og mig selv – det er jo julegaver, for pokker da. 6. Julemad: Julemad ER og BLIVER fantastisk. Min far laver andesteg på webergrill, brunkartofler og brun sovs, behøver jeg sige mere? Fuck! Mmh! 7. Mad: Generelt set er det skønt at kunne proppe i kæften, hvad man lyster, og ikke rigtig skulle bekymre sig om bikinisæsonen før om et par måneder. 8. Familie og venner: Jeg kan tilbringe tid med mine kæreste, som alle har ferie. Som blogger er det lidt en forbandelse selv at skulle disponere sin tid, fordi alle andre er i skole eller på arbejde, når man har lyst til at hænge med dem – men juleferien er dejlig lang, og specielt kvalitetstid med min familie er vellidt. 9. Yndlingstøj: Jeg kan gemme mig væk i mit yndlingstøj bestående af store striktrøjer og uldbukser. 10. Apropos striktrøjer – så er det heller ikke helt dumt at søde drenge med rodet hår render rundt i strikkede klæder. Gisp… 11. Blogging: Desuden er december måneden hvor min blog har fødselsdag, og jeg mindes derfor om, hvor vildt og stort det hele egentlig er blevet, siden jeg begyndte på dét her. Og det gør mig sgu pissestolt!

12 comments

  • K

    – og så er der den studerende, der ikke har råd til at være priviligeret, og som hverken har penge til stor strik, julegaver eller det man lige “lyster at proppe i kæften”, og som må nøjes med koffeinpiller, søvnunderskud og eksaminer. God jul :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Haha, nej, det er jeg da helt ked af at høre. Du må gerne komme her forbi til en varm kop kakao ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johan Jensen

    12. At blive inde i varmen og putte med en man har kær

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er for nyligt begyndt, at følge din blog og jeg er vild med den. Tillykke med din blog her i december måned – hvor gammel bliver den?! :-)

    Glædelig jul ønskes du af Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Mange tusind tak skal du have! Vildekaniner fylder 4 <3 Hun er ved at blive stor, hehe. Og mange tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

    Jeg kommenterer stort set aldrig, men nu får du sgu lige et virtuelt juleknus som tak for en dejlig blog, der skiller sig ud fra de andre jeg følger :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Mange tusind tak skal du have! Sender julekys tilbage :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nogle gode ting du riser op.
    Jeg tænker også på levende lys og hvid glögg. Du har helt ret december er fantastisk. Hephey og god julemåned.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marie Stella Wibe Jedig

      Glögg er ret så godt – det skal bare være sødet urimeligt meget, før jeg kan lide det!
      Og dejligt, at du er enig <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Du har SÅ ret!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

10 THINGS I HATE TO ADMIT