GIRLFRIEND JEANS

PARTY SOUNDTRACKS

Jeg ELSKER at feste – og jeg elsker festmusik endnu mere! Alle de forbudte, nye hits, de gamle klassikere, skønne mennesker, en stærk bas og et par sko, man kan bevæge sig i – så har festen næsten skabt sig selv (og ellers hjælper en omgang apfel-tafel på stemningen). Denne årstid er en god fest-spilleliste superaktuel – og jeg har her udvalgt et par af mine favoritter lige nu (selvfølgelig kombineret med et par all-time favorites). Jeg er helt ny i Spotify-verden, men jeg har oprettet en spilleliste ved navn “Fest” under min bruger @mariejedig, som I er velkomne til at følge her. Og lov mig, at I ikke forventer, at jeg hører “alt det rigtige”. For det gør jeg virkelig ikke. Jeg hører alt det forbudte!

5 comments

 • Nanna

  Parov Stelar – All Night, er simpelthen så genial en sang!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Helt vildt! Elsker den!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Haha, min krop skal bare danse på den mest tossede måde, hver gang jeg hører den. Jeg kan simpelthen ikke lade være! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina Wagner

  WOW!
  Fed fed fed spilleliste, næsten al min yndlings ungdoms musik er blandet der :D
  Det forbudte er altid der bedste c:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, præcis! Så må man også danse de forbudte trin :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLFRIEND JEANS