LOOSE JEANS, HEELS AND TURTLENECK

NEW YEARS EVE INSPIRATION

newyearseve
Åh, hvad pokker skal man tage på til nytår? Det årlige dilemma – og jeg har her samlet en række billeder, der kan inspirere til både outfits, hår og makeup. Personligt er jeg mest på suitholdet med corsage under, men kunne også overveje at hoppe i mit ASOS BLACK pallietsæt (med et bælte i taljen). Jeg kommer sandsynligvis til at køre smokey eyes eller røde læber til, for at understrege den festlige begivenhed – og mit hår vil hænge løst og skødesløst, som det plejer. Havde jeg ikke haft pandehår, ville jeg stadigvæk have ladet håret være løst, men jeg ville have slicket det tilbage med gelé. Hvordan skal I se ud til nytår?

9 comments

 • Camilla

  Ville bare lige spørge fordi glimmer trøjer er blevet sådan ret in også vil jeg spørge om du kendte nogle fede sites hvor det var på? Ku være vældig Nice

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, du kan finde hos både WEEKDAY og ASOS :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvem er hende med det lyserøde hår? Hun er jo noget af det smukkeste! Og til nytår hopper jeg i en buksedragt, stille og roligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ved det desværre ikke – men FUCK, ja, hun er hammer-lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan laver du dine collager? :-)

  God jul.
  Mvh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LMO

  Palietter, er mit key word.. Har fundet den sejeste palliet cardigan/blazer ting også skal jeg have en kjole på der går til under knæene og viser bryyyyster, og selvfølgelig med de lækreste sneaks og sort make-up :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CV

  Tror, jeg har overvejet mit nytårs outfit i minimum tre måneder, ha ha. Og alligevel står jeg tilbage her til sidst, og er i tvivl, til trods for at jeg faktisk har købt min kjole. Jeg har valgt en lårkort asymmetrisk kjole med lange ærmer fra Asos Petite, hvor jeg forstiller mig en en vild makeup i form af markerede læber, da kjolen jo er “kedelig” sort, og så en opsat, uglet knold i nakken, og diverse smykker. Det er muligt, jeg skifter mening en halv time inden, jeg skal ud af døren den 31., det gør jeg som regel.

  God jul, og godt nytår.

  xo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOSE JEANS, HEELS AND TURTLENECK