CASUAL MONDAY

THE BREAK UP

sadness
Ærligt, så har jeg haft vildt ondt i maven over at skulle skrive dette indlæg… At berette om liv og status kræver, at man også informerer, når tingene går anderledes end forventet. Jeg føler derfor, at jeg skylder jer at give en update på specielt dette, I har trods alt været med hele vejen, både i med- og modgang.

Sophus og jeg har nemlig valgt at gå fra hinanden. Bum. Av. Jeg havde håbet på, at dette kunne blende langsomt ud, og at jeg derfor ikke havde behøvet at lave dette indlæg. Mest af alt, fordi jeg ikke orker mere drama i mit liv lige nu. Det skal siges, at jeg har elsket Sophus ufattelig højt, og han har været med til at forme mig på mange måder – men vores veje aldrig rigtig har passet sammen, og at vi aldrig ville kunne nå til enighed om et fælles værdigrundlag. Vores drømme og baggrunde ligger så langt fra hinanden, at det drev forholdet ud af balance. Det er svært at bryde forholdet med én, man stadigvæk er forelsket i, fordi en fremtid sammen er uholdbar. Vi er stadigvæk venner, og bor sammen, indtil jeg har fundet en boligløsning. Jeg skriver hverken for gode råd eller medlidenhed, blot for at informere. Mere har jeg egentlig ikke lyst til at sige, og jeg håber, at I vil respektere, at jeg fastholder en vis distance til mit privatliv. Tak fordi I er med hele vejen.

25 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL MONDAY