CASUAL MONDAY

THE BREAK UP

sadness
Ærligt, så har jeg haft vildt ondt i maven over at skulle skrive dette indlæg… At berette om liv og status kræver, at man også informerer, når tingene går anderledes end forventet. Jeg føler derfor, at jeg skylder jer at give en update på specielt dette, I har trods alt været med hele vejen, både i med- og modgang.

Sophus og jeg har nemlig valgt at gå fra hinanden. Bum. Av. Jeg havde håbet på, at dette kunne blende langsomt ud, og at jeg derfor ikke havde behøvet at lave dette indlæg. Mest af alt, fordi jeg ikke orker mere drama i mit liv lige nu. Det skal siges, at jeg har elsket Sophus ufattelig højt, og han har været med til at forme mig på mange måder – men vores veje aldrig rigtig har passet sammen, og at vi aldrig ville kunne nå til enighed om et fælles værdigrundlag. Vores drømme og baggrunde ligger så langt fra hinanden, at det drev forholdet ud af balance. Det er svært at bryde forholdet med én, man stadigvæk er forelsket i, fordi en fremtid sammen er uholdbar. Vi er stadigvæk venner, og bor sammen, indtil jeg har fundet en boligløsning. Jeg skriver hverken for gode råd eller medlidenhed, blot for at informere. Mere har jeg egentlig ikke lyst til at sige, og jeg håber, at I vil respektere, at jeg fastholder en vis distance til mit privatliv. Tak fordi I er med hele vejen.

25 comments

 • Indsæt selv passende

  Jeg bliver ved med at læse dette opslag igen og igen, med håbet om at noget er ændret. Øv altså. Jeg håber du har det nogenlunde taget omstændighederne i betragtning. Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • erica

  Hej Marie
  Har du fundet en lejlighed, kender nemlig en der lejer en 2. Værelset ud på Østerbro. Du kan eventuelt sende en mail (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RU

  Øv øv. Sender en masse varme tanker, og håber at du finder kærligheden igen. Det fortjener du, smukke Marie. Knus en fast læser gennem 2 år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  Har været i en lignende situation selv, det gør aldrig et break up bedre at man stadig er forelsket i personen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mine varmeste tanker går til dig, søde Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram til dig søde pige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma

  Vi er med dig hele vejen <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Smukke, fine Marie Du kommer videre;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår jeres beslutning, har selv taget den, med en jeg havde været sammen med 27 måneder, fordi vores veje ligepludselig delte sig, hver deres retning. xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Varme tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ærligt indlæg. Respekt og jeg føler med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  An respekt for det indlæg søde Marie! Held og lykke med det hele i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er noget lort synes jeg :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes VIRKELIG at det er modigt at sætte det op på bloggen. Et break up er jo ikke noget nogen skal blande sig i medmindre man indrager dem. Så respekt herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hella

  jeg forstår dit valg og jeg forstår, at det er en fucked up svær beslutning, men du klarer det. siger det ikke, for at vise en vis form for medlidenhed, men fordi jeg tror på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Al min kærlighed og styrke til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er jeg ked af at læse, men når du gang på gang ytrer ønske om at være ung mor, så er det nok en ældre fyr end Sophus, som skal indfri det ønske. Held & lykke med boligjagten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helga

  Varmene tanker herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg sender dig en masse varme tanker i en rigtig svær tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL MONDAY