NEW SILK AND OLD SNEAKS

SNEAKPEEK // DEICHMANN SHOOT

deichmann
Sidste uge var jeg medvirkende til et ret fantastisk set up – nemlig et photoshoot med skoformaet Deichmann. Jeg havde udvalgt mine tre favorit skomodeller, og selv stylet shootet. Hele oplevelsen var gennemført positiv, og teamet var upåklageligt godt – med Ditte Capion som fotograf og Mia Jeppson som hår/makeupartist blev resultatet bedre, end jeg nogensinde havde turde håbe på – og jeg glæder mig urimeligt meget til at vise jer resultatet, som jeg personligt er enormt stolt af. Det var også fantastisk at have min kære veninde Sille og søde Johanne med på job, som også er en del af kampagnen. Undervejs blev denne film “bag om” shootet skudt, som jeg tænkte, at I sikkert ville elske at se den. Jeg havde i hvert fald en god dag, det er der ingen tvivl om! Resultatet afslører jeg om et par dage, hvor jeg samtidig udlover en fed giveaway!

Last week I did a photoshoot in collaboration with the shoe brand Deichmann – and I cannot wait to show you the result which I’m so proud of! I worked with the best team – Mia Jeppson as makeup/hair artist and Ditte Capion as a photographer. I will show you the full result in a couple of days – but here’s a sneak peek video from the shoot.

 SPONSORED BY DEICHMANN

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SILK AND OLD SNEAKS