LARA STONE - NAKED WITHOUT PHOTOSHOP

PERFECT SUIT

berlin
AFFILIATE: GESTUZ TROUSERS (similar) || GESTUZ BLAZER (similar) || NIKE T-SHIRT || NIKE SNEAKERS || RAY-BAN SUNGLASSES || PROENZA SCHOULER BAG

I dag rejste vi hjem efter et dejligt døgn med Zign og Zalando – jeg var så heldig at tilbringe tiden med skønne Cathrine. Vi landede i går eftermiddags, og blev herefter kørt til det lækreste hotel, hvor vi spiste lidt mad (og drak lidt vin) med bloggerene fra de andre lande. Herefter tog vi afsted på en form for sportsklub, hvor der var arrangeret en boksekamp med boksere iført Zign sko og støvler. Et ret sjovt og anderledes arrangement, og helt sikkert en god oplevelse! Herefter tog vi hjem, og jeg nød en aften i karbad og dokumentarfilm.

I’m back in Denmark! I’ve been in Berlin with Zign and Zalando – and I had an amazing time.

23 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LARA STONE - NAKED WITHOUT PHOTOSHOP