I'M LOVING IT

WHAT BEAUTY FEELS LIKE

VEET
SPONSORED BY VEET

Skønhed: Noget, vi sikkert alle føler til tider, men som er en overordentlig svær kunst at bibeholde. Og hvad er skønhed egentlig, når det kommer til stykket? For mig har skønhed ikke nødvendigvis noget med det totalpolerede ydre billede af gøre – det er en følelse. Jeg føler mig allerskønnest, når jeg har nylakerede tånegle, lækkert undertøj på og glatbarberede ben.

Men det er ærlig talt pisseirriterende at barbere sig – specielt når man er så forfængelig med det, som jeg er, og gerne vil være frisk og “clean” hver eneste dag: Derfor har jeg af forskellige omgange også prøvet diverse typer af hårfjerningsmidler, og har nu altså fået lov til at teste nyeste produkt på markedet, som jeg umiddelbart finder enormt innovativt og smart – nemlig elektrisk roll-on hårfjerning fra Veet. Jeg lover at lave en anmeldelse af produktet senere hen. At føle sig lækker under tøjet er bare enormt vigtigt for mig, selv i de koldere måneder, hvor de bare områder ikke blottes på samme måde som om sommeren. I har nu alle sammen muligheden for at vinde et sæt magen til mit – og alt, I skal vide for at deltage i konkurrencen kan I finde på min Instagramprofil her.

Her på bloggen vil jeg dog godt rejse det store spørgsmål endnu engang – hvad er skønhed for jer, og hvornår føler I jer aller smukkest? Er der en bestemt ting ved jer selv, I elsker, og derfor gerne fremhæver? Jeg synes f.eks. selv, at jeg har enormt pæne skuldre, og så elsker jeg, at min næse er så karakteristisk i profil.

For my Danish readers only.

7 comments

 • Emma H

  Skønhed er, at være sig selv, hvis du spørger mig. Jeg synes mennesker ser allermest skønne ud, når man kan mærke de hviler i sig selv, er sig selv og klæder sig som de har lyst til. Og overskudet til at smile til folk på gaden, er noget af det skønneste. Der er intet der kan gøre min dag bedre end et smil fra en fremmede på gaden. Det er sådan jeg føler mig allermest skøn i hvert fald. Det allerskønneste ved mig, er mit ansigt (specielt mine kindben og hud) og min overkrop. Not to sound like a douche-girl, men jeg kan kigge på min mave i meget lang tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes at skønhed er det samme som naturlighed. Selvfølgelig kan man altid gøre lidt ekstra for at pynte på ens naturlighed, men man skal passe på med at overskride grænsen, så det ser uægte ud. Ved mig selv elsker jeg mine øjne, da de ligesom har næsten 3 forskellige farver, derudover kan jeg også godt lide mine ben, da de er meget veltrænede på den pæne måde ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Min numse. Jeg er tyk, den har altid været meget fast og meget stor, men jeg elsker den. Måske lidt for højt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg syntes skønhed er ens for alle mennesker, da jeg føler at det der gør et menneske smukkest er glæde.. Glæde lyser ud af os og vi ser meget smukkere ud med et smil på læben. Jeg føler mig selv aller smukkest når jeg har det rigtig godt og er i godt humør. Oftes er de folk vi er gladest for også nogle af dem vi ser som de smukkeste.
  Derfor er glæde skønhed for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LMO

  Min røv og bryster, kliche? ja..
  Men jeg er så glad for min store røv, folk kalder den en Lopez Ass, og jeg syntes det er så sexet i en stram kjole også med en flot veltrænet stor røv.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M LOVING IT