NON FASHION INSPIRATION + LIBRESSE GIVEAWAY WINNER

NAVY BLUE CHANEL SNEAKERS

IMG_8341.JPGIMG_8342.JPG

Hold da helt op, hvor hun shopper sneakers denne måned! Men det er altså bare den perfekte type efterårssko, og som jeg tidligere også har nævnt, så hader jeg at skulle lade min bevægelsesfrihed begrænse grundet ukomfortabelt fodtøj. Jeg er både til klassiske Nike og Adidas modeller, men altså også til de mere eksklusive fortolkninger af det rare fodtøj – da jeg fandt dette par fra Chanel på Trendsales i weekenden, skyndte jeg mig at slå til.

You now know that I have a thing for comfortable footwear, and these navy Chanel sneakers are just amazing. Cannot wait to wear them!

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NON FASHION INSPIRATION + LIBRESSE GIVEAWAY WINNER