GET THE LOOK - GREY IN GREY (BUDGET EDITION)

I’M LOVING IT

moschio
AFFILIATE: MOSCHINO SWEATER (similar) || CECILIE LASSEN X WON HUNDRED TROUSERS (similar) || CHANEL BAG || CELINE SHOES (similar) || RAY-BAN SUNGLASSES

Weee, så havde jeg endelig tid og mulighed for at vise jer min nye Moschino kashmir-sweatshirt – og jeg elsker den allerede. Perfekt gagget, provokerende, cool og stadigvæk klædelig. Fordi den netop “larmer” så meget i et outfit, synes jeg, det er vigtigt at kombinere den med noget mere underspillet og klassisk.

I finally got to show you my new favorite sweatshirt! It has the most perfect red color and it is provocative and funny in the right kind of way.

12 comments

 • L

  *SKRIGER AF MISUNDELSE* – måske ikke misundelse, men ville da godt nok ønske, jeg også havde råd til den sweater. Hvordan har du råd til alle de ting?
  fra en trist studerende med en meget lang ønskeliste :( og bukserne er vildt lækre også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg arbejder fuld tid på bloggen og har derudover en deltidsstilling med PR arbejde hos Jane Kønig. Og så både køber og sælger jeg meget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er über cool, og hvis der er nogle der kan bære såden en sweaters så er det dig! Super sejt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har glædet mig til at se den på :D Det er helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den er sindssygt perfekt, er så glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke gade

  Du ser mega godt ud! Forresten, jeg synes virkelig, at din blog bliver bedre og bedre, og jeg elsker at følge med. Lige noget andet:, det er altså meget inspirerende at du du dyrker det naturlige look mht til din hudfarve. Jeg har selv gået i solarie et par gange i år (sidst var i maj), men jeg er stoppet 100% nu pga. alle de risici som følger, og at se dig – som en person jeg ser op- heller ikke er unaturlig brun hjælper altså en del. Jeg ved godt, at sidste kommentar mht til din hudfarve er lidt utraditionel, men tror ikke at jeg er den eneste som har det sådan. God weekend, Marie! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tusind tak! Ak ja, jeg dyrkede selv solarie i en stor del af min ungdom, på et niveau der var total usundt. Jeg var besat – tanoreksi hedder det vist – of det varede faktisk flere år, før jeg kom mig over besættelsen. NU er jeg dog mere afslappet. Elsker da at være brun om sommeren, men platinblond hår og makeup går bare ikke godt i spænd med solariebrun hud – udtrykker bliver ligesom for dullet! Hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fucking lækkert jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Ih, hvor det klæder dig med farver!!! Det burde du dyrke noget mere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK - GREY IN GREY (BUDGET EDITION)