FILIPPA K INSPIRATION

GET INSPIRED BY SARAH-SOFIE BOUSSNINA

1 8 9 4 13 5 10 6 2 7 3
23-årige Sarah-Sofie Boussnina fra Vesterbro kender I måske allerede fra sin optræden i diverse filmroller (lige nu aktuel i Fasandræberne og 1864), og I kan glæde jer til at følge hendes videre udvikling. Hendes stil er feminin med et twist, og hun inspireres af Keira Knightly:

Hvordan vil du beskrive din stil? Enkel og feminin. Hvad består din “uniform” af? Nederdel, sneakers, en enkelt trøje og en fin taske. Hvor kan du bedst lide af shoppe? På nettet er det mytheresa eller matchesfashion – og i København elsker jeg butikkerne Zornig og Gossip. Hvad er god stil for dig? Tøj du føler dig tilpas i. Hvor inspireres du, hvad/hvem inspireres du af? Jeg elsker Keira Knightley; hun er så smuk og så er hendes stil feminin og fin! Og så bliver jeg inspireret af personligheder som Serge Gainsbourg, Kanye West, Michael Jackson og David Bowie. Hvem er din yndlingsdesigner? Azzedine Alaïa. Hvad ville du aldrig iføre dig og hvorfor? Pencil skirts! De er så smukke, men jeg ser ikke godt ud i dem. Bedste fashionråd? Klæd dig i hvad du føler dig tilpas i og selv kan lide, så bliver din udstråling flottest.

13 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

FILIPPA K INSPIRATION