BY PATRICK PANKALLA

FAVORITE MASCARA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
AFFILIATE: THE BODY SHOP MASCARA

Jeg er generelt set ret ligeglad med, hvilken mascara, jeg anvender – og holder faktisk af at skifte lidt rundt og teste forskellige typer, så længe de bare både giver længde og volume. Derfor synes jeg egentlig også, at jeg har stor ekspertise på præcis détte område. Nu har jeg så kastet min kærlighed på The Body Shops “Super Volume Mascara“, som jeg købte for lang tid siden, og egentlig bare har haft liggende i skuffen indtil nu. Mange af jer spørger mig faktisk, om jeg stadigvæk får lavet vipper – og det gør jeg altså ikke, og har ikke fået det gjort i over et år nu. Mine egne øjenvipper faldt simpelt hen af! Heldigvis er jeg benået med fine vipper fra naturens side af, så jeg sørger egentlig altid bare for at bukke mine vipper, inden der påføres mascara. Det giver det bedste resultat for mig. Og så hellere give et tyndt lag, og lad tørre, end der fyldes mere på – så bliver vipperne ikke klumpet.

A lot of you ask me about which mascara I use – and I’ve recently found a new favorite! It’s by The Body Shop and it’s called “Super Volume Mascara”. I’m a huuuge fan already!

bodyshop

2 comments

 • Siff

  Hej Marie.
  Det vlle være dejligt, hvis du havde mulighed for at lave nogle flere indlæg, der ikke er sponsorerede eller affiliate. Rigtigt mange af dine indlæg har været sponsoreret på det sidste – lidt ærgerligt at kunne læse 3-4 sponsorerede indlæg i træk, da man som læser bare har så svært at finde det troværdigt. Jeg ved godt du lever af det, men lidt mere variation ville være påskønnet. (:

  Hav en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Forstår dig – ang. affiliate, er det jo fordi, jeg gør klart at nævne, når links er under denne kategori – men jeg affiliate samarbejder jo med stort set alle shops, så den er svær at undgå – og jeg SKAL gøre opmærksom på det. Spons ved jeg godt har været lidt hidsigt på det seneste, og det vil det være en uge frem. Nogle gange falder de sponsorerede indlæg uheldigvis samme tidsperiode!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY PATRICK PANKALLA