GET INSPIRED BY SARAH-SOFIE BOUSSNINA

BIG BURGER BOOK

s
SPONSORED BY HELLMANNS

Kan I huske, da jeg pralede med den burgerbog, jeg skulle medvirke i, som jeg bloggede om her? Den er endelig udkommet! Bogen forhandles online for kun 100kr. her,  og alle pengene fra salget går endda ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse. Bogen forhandles desuden i følgende shops: Casa Shop (København), The Diner (Århus), Modern American Diner (København), og Henri (København). I bogen medvirker en masse forskellige bloggere, kendisser og kokke – og alle opskrifterne ser virkelig lækre ud. I kan læse om min burger her; og som I nok kan se, fik jeg lov til at servere på marmorfad og med minimælk som tilbehør. Not bad! Ovenstående billeder er fra boglanceringen.

For my Danish readers only.

4 comments

  • Nanna Larsen

    Er det mig, der ser forkert, eller er der et spejlæg i burgeren?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Haha, har sådan en lyst til burger nu! Og så er det hyggeligt at se mad på bloggen igen, hæhæ, jeg husker i hvertfald et indlæg om tomatsuppe, og lidt om avokado, for laaang tid siden :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET INSPIRED BY SARAH-SOFIE BOUSSNINA