NEW IN: HIGHSTREET FAVORITES

SKIN PERFECTION – UNIFYING DAY MOISTURISER

ksk
SPONSORED BY L’OREAL

Så blev det tid til at teste andet produkt i rækken fra L’oreals nye produktplejeserie “Skin Perfection” – nemlig “Unifying Day Moisturiser”: En skøn fugtighedscreme i en lækker og blød konsistens, der dufter skønt. I mit, ofte, hektiske liv, kan det være svært for mig at huske at pleje min hud, og her er det perfekt med en fugtighedscreme, der er let og hurtig at anvende, f.eks. efter en lang dags arbejde, eller efter et hurtigt bad om morgenen. En anden ting, jeg elsker ved denne creme, er, at den ikke fedter eller shiner huden. Huden fremstår stadigvæk med mat finish, som jeg kan lide det.

 Og… Mit team er SERIØST bagefter i konkurrencen – sådan pinligt bagefter, og jeg ved godt, det er lidt min egen skyld – men mine teammedlemmer har måske også glemt, at der er en tur til Paris på spil til én af dem? Oui oui!

For my Danish readers only.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: HIGHSTREET FAVORITES