ANCHOR STUDS TROUSERS

NIKE X FRAGMENT

sneaks
København har virkelig sat skub i min sneakerskærlighed: Jeg foretrækker klart at bevæge mig rundt til fods, gerne i mange timer af gangen – og brostenslandskabet i hovedstaden gør det til et must, at anvende komfortabelt, og ikke mindst fladt, fodtøj. Fornyeligt var jeg ude og spise morgenmad med min veninde Frederikke, som er en sand sneakfreak, og hun fortalte mig om ovenstående model skabt i samarbejde mellem Nike og Fragment. Jeg gik hjem og researchede lidt, og fandt denne model, som har detaljer i sort “slageskind”, og som jeg ikke kunne stå for. Jeg ejer lige nu ikke noget fodtøj fra Nike, men er sikker på, at disse vil blive fremtidige favoritter.

Copenhagen is such a sneakers city. I like to walk from A to B many hours each day, which makes sneakers the perfect kind of footwear for me. I recently found this model made by Nike x Fragment and fell in love with the black “snakeskin” details.

7 comments

 • Apropos sneakers, så har jeg set en række billeder af dig og Sophus, der reklamerer for Adidas. Meget lækker photo shoot!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Hvor har du set dem henne? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er medlem af et panel, hvor vi får tilsendt undersøgelser løbende, som vi skal svare på. For nogle uger siden var der en undersøgelse om reklamekampagnen, og hvad vi mente om designsamarbejder med brands og bloggere : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan du fremskaffe et link til hvor du købte dem? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Købte desværre sidste par – men jeg gætter på, at de snart er at finde på alle sneakers webshops :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, de er lækre! Og jeg havde altså bare slet ikke brug for endnu et must-have på listen ;)..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANCHOR STUDS TROUSERS