POINTY BALLERINAS, WIDE TROUSES AND SIMPLE T-SHIRT

GET OFFERS WITH MECENAT

save
SPONSORED BY MECENAT

Kan I huske, at jeg for et stykke tid siden, lavede et indlæg om det sindssygt smarte koncept Mecenat? Mecenat er et koncept, hvor man som studerende GRATIS kan hente store rabatter hos en lang række shops – bl.a. Apple, Nelly, Hotels.com, Zalando, Boozt og CDon. For at blive medlem, skal man blot registrere sig på Mecenats hjemmeside – herefter kan man frit downloade en app, der fungerer som en slags “studiekort” på mobilen. Man handler direkte gennem Mecenats hjemmeside, hvor alle webshops og rabatordninger er oplyst. Som sagt er det gratis og for alle studerende – så der er absolut ingen undskyldning for ikke at tilmelde sig, hvis man opfylder dette krav.

For my Danish readers only.

2 comments

 • Amanda Due

  Hej Marie. Hvis du får lyst, så kunne jeg virkelig godt bruge et indlæg, med inspiration til nogle små hverdags takser i sort og ægte læder til omkring de 1000 kr og under. Du har jo så god smag i tasker (også bare generelt) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det skal jeg helt klart overveje :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POINTY BALLERINAS, WIDE TROUSES AND SIMPLE T-SHIRT