ANDSNEAKS

VALENTINO ROCKSTUD KITTEN HEELS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
AFFILIATE: VALENTINO HEELS

Jeg er helt vild med spidse sko i øjeblikket – i alle afarter, og har virkelig fået tilføjet noget fodtøj til min garderobe på det seneste (og særligt i dag har der været sko-fokus her på VILDE KANINER). Disse er simpelt hen en drøm at gå i – og selvom nogle måske vil mene, at de er en smule passé, så synes jeg nu, at de er ganske perfekte. Jeg har forresten fået en del spørgsmål ang. Mytheresa (den webshop, jeg handler mest på i øjeblikket), men jeg kan aflive alle fordomme omkring betaling af told. Hjemmesiden er nemlig engelsk, så der er ingen told at betale.

I love my new rock stud kitten heels from Valentino. This shoe has become kind of iconic and a bit over exposed but I love them anyways.


hey

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANDSNEAKS