TRENDSALES FAVORITES

MY FALL INSPIRATION

inspo
Jeg bruger uanede mængder af tid på at søge inspiration i øjeblikket. Ikke nødvendigvis fordi jeg mangler inspiration – jeg kan ligesom bare ikke blive mættet. Jeg ser en tendens i den danske blogkultur i, at læsere gerne vil kunne relatere til bloggeren som person, fremfor at lade sig inspirere stilmæssigt. Hvad tror I, har skabt denne kultur, og mener I, at jeg har ret? Jeg er personligt mere til et visuelt smukt produkt (læs: blog) end en inspirerende frontfigur (læs: blogger). Og apropos inspiration – så tænkte jeg, at jeg ville udnytte indlægget her til at stille jer et spørgsmål: Når vi nu snakker blogs og inspiration sådan generelt set, hvad er så vigtigt for jer? Hvad gør en god og inspirerende blog (eller blogger)? Har I nogle blogs, I virkelig kan anbefale?

I’m seeking for inspiration everywhere at the moment! Not that I necessarily need it – I just can’t get enough. I thought of something – what makes an inspirational blog for you? 

7 comments

 • Hej Marie.
  Mange tak for et utroligt spændende og aktuelt indlæg! Personligt er det vigtigt for mig, at jeg virkeligt føler mig inspireret af bloggeren. Dette gælder dog både på et plan med mode/indretning/beauty osv men helt klart også på et mere personligt plan. Bloggeren må gerne få mig til, at tænke over livet og verdenen- og måske inspirere mig til at gøre noget anderledes i min hverdag. Med det sagt behøver bloggeren ikke minde om mig. Jeg elsker, når en blogger kan få mig til at se tingene på en anden måde og måske få mig til at ændre synspunkt. Jeg synes, det er federe med inspirerende blogindlæg end at få at vide at bloggeren har været til tandlæge eller skal til sin mormors fødselsdag.

  http://www.fashionfollow.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt er jeg klart mest til en blog/blogger som inspirerer mig stilmæssigt. Det munder nok også ud i, at jeg hovedsageligt læser blogs af den grund – at blive inspireret, og altså ikke for at læse om folks hverdag, kostplan, byture og lignende. Selvfølgelig er det oftest en fordel, at man kan relatere til personen for eksempel i forhold til alder, livsstil(til en hvis grad) osv., men altså på ingen måde et must for mig. Jeg tror sådan set lige så vel, at jeg kunne blive inspireret af en modeblog skrevet af en 65-årig, pensioneret designer med en helvedes masse erfaring i bagagen, som en modeblog skrevet af en ung tøs i gymnasiet med flair for mode og stil.

  Forresten en meget interessant debat at bringe på banen, Marie!

  http://lostinmyclosetbyam.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at dine blog-præferencer kan spænde så vidt aldersmæssigt, Amanda :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Mouritsen

   Jeg ville ønske, at jeg havde fundet den seje 65-årige derude i blogland, men det er desværre ikke sket endnu.. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Ved vi hvor jakken på første billede er fra? Den er ualmindelig skøn :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre ikke! Men du har helt ret – sååå fed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super interessant indlæg! Jeg mener nok lidt af det hele. Jeg synes som læser, det er vigtigt at kunne relatere til bloggeren. Men at en blogger skal være en frontfigur ved at træne 3 gange om ugen og drikke agurkesmoothie om morgenen, tænder mig ikke overhovedet. En ‘nede på jorden’ blogger, som man kan RELATERE til, snakke Nutella madder og flotte sko med, men også kan diskutere vigtige emner, som altså ikke hver gang behøver handle om mode. Det at få et indblik i bloggerens person, gør at jeg personligt, får meget mere ud af de moderelaterede indlæg.
  Super fin debat tage op, for meningerne er helt sikkert forskellige. :)

  mathildesunivers.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRENDSALES FAVORITES