COPENHAGEN FASHION WEEK DAY ONE

GIVEAWAY WINNERS (AND HAIR INSPIRATION)

HA
SPONSORED BY PANTENE

Stort tillykke til de tre vindere af min Pantene giveaway – nemlig Laura, Marie og Natalie. Der var en masse gode råd iblandt, og jeg takker ydmygt for alle de gode råd og deltagelsen!

Laura: “Hårpudder er altid en vinder, og hvis man, som jeg, har tyndt og nemt får fedtet hår, fungerer hårpudder bedre end tørshampoo. Da håret ikke bliver så stift og svært at arbejde med, håret bliver tværtimod løftet fra hårbunden og gør at man stadig kan sætte sit hår og ikke altid behøver at sætte det op.”

Marie: “Når mit hår bliver fedtet er det som regel kun i hårbunden. Derfor plejer jeg at flette det stramt og gå lidt rundt med det imens jeg spiser morgenmad og klæder mig på. Bagefter tager jeg fletningen ud igen og sætter det ‘yderste’ hår op i en lille rodet knold på hovedet, imens resten hænger løst ned og ser sundt og bølget ud, grundet fletningen.”

Natalie: “På dårlige hårdage er tid essentielt for mig. Så reder jeg mit hår, glatter det og laver midterskildning. Derefter tager jeg den forreste tot hår fra hver side af hovedet (altså lige ved midterskildningen) og snor disse to totter og fæstner dem med en hårnål i nakken. Så samler jeg håret i en semi-lav hestehale (ca. i øretip-højde), resten af håret fra de snoede totter skal med. Så fjerner jeg hårnålen der fæstnede snoningerne, og voilá; der er en fin frisure, hvor ingen kan se min dårlige hårdag. For at udradere eventuelle fimrehår (jeg har krøller og fimrehår!) bruger jeg lidt hårspray.”

For my Danish readers only.

2 comments

  • Elsker virkelig din blog, altid fantastisk inspiration og man kan ikke lade være med at suge det hele til sig :-)
    Tænkte på hvilket “program” du bruger til at få dine billeder til at lægge sådan oven på hinanden?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN FASHION WEEK DAY ONE